Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ulricehamns IFK
Herr Senior

Välkommen till Ulricehamns IFK
Spelar 2023 i div.4
Träningstider:
Måndagar: 17.30-19:00 A-plan
Tisdagar: 17.30-19:00 A-plan
Torsdagar: 19.00-20.30 A-plan
 
Kontaktuppgifter:
Fredrik Bergman (Tränare) 073-525 86 87
Bekim Haxha (Assisterande tränare)
Gert Hansen (Målvaktstränare)
Mikael Kindberg (Herrkommittén) 070-555 25 54
 
Två blåsvarta spelare får chansen på högre nivå.
2023-02-12 20:00

Under veckan har det blivit klart att två spelare som startade sin fotbollsutbildning i Blåsvart  lämnar oss och får chansen att spela högre upp än vårt representationslag vilket är kul. Vi önskar båda lycka till i sina nya föreningar och hoppas se dom i den blåsvarta dressen i framtiden igen.

 

Först ut var Stjepan Stipuric som i samband med studier i Göteborg fått cahnsen att spela division 2 fotboll med Lindome Goif, dit även den UIFK fostrade Axel Svenningsson flyttat inför kommande säsong. Så förhoppningsvis kan dessa grabbar hjälpa Lindome upp i ettan vilket ser ut att vara deras målsättning. Så kan bli värt ett besök på någon av deras matcher.

 

Sedan är det klart att Ludwig Rydén kommer spela för Bergdalen kommande säsong, det blir fortsatt spel i Div. 3 för Ludwig, och inte minst intressanta möten med Dalstorp.

 

Vi önskar alla lycka till i sina nya klubbar!

 

UIFK Herr- BK Zenith 1-1
2022-10-02 08:11

Igår spelade vi mot BK Zenith som leder serien och behöver en poäng för att vinna den. Lassalyckan var full med folk som ville ge båda lagen sitt stöd. 

 

Vi startar upp på det sätt som vi gjort dom sista matcherna och ger Zenith problem direkt. Skapar en del bra tillfällen till 1-0, men är lite sena hela tiden till första tillslaget. 0-0 i halvlek och det känns inte som vi behöver ändra på något.

 

Andra halvlek startar och matchbilden är sig lik, men vi behöver ju vinna, så lite taktiska dispositioner måste till. Vi skickar upp Adam Bengtsson och i samma period ser deras bäste målskytt till att skapa sig en bra position och lägger in bollen snyggt vid sidan om Jesper Hallqvist. Sen händer det som jag väntat på. Sebastian "Basse" Johansson går upp på en hörna och når högst till 1-1. Hassan Kanaan är det som slår hörnan. Men närmare än så här kom vi inte och det är dags för Division 4 igen.

 

Morgan Örn kommer att sluta som tränare

Dan Mårtensson kommer att sluta som lagledare

 

Det är dags att börja på något nytt igen!!!

 

Ha en bra avlutning killar och ta hand om varandra, nästa år får ni börja om med nya konstellationer igen.

 

Dan

Bergdalens IK - UIFK Herr 1-2
2022-09-24 17:25

Idag var vi på Björkängsvallen för bortamatch mot Bergdalens IK, ett lag som vi brukar trivas mot och förväntningarna var stora på att vi skulle kunna åka hem med tre poäng.

 

Vi börjar matchen riktigt bra och har ett gyllene läge redan första minuten men den såtter vi inte, lite senare skapar vi en fin målchans igen, men med samma resultat. I den 12:e minuten ställer vi till det med ett dåligt uppspel och Bergdalen tar chansen till 1-0. Sedan har vi tur då en frispelad Bergdalen spelare sätter bollen i stolpen. Vi tar tag i matchen igen och i den 26:e minuten får Stjepan Stipuric bollen serverad av Nikola Danic och sätter kvitteringen till 1-1.

1-2 kommer i den 36:e minuten efter att Hassan Najafi slagit en perfekt hörna som Daniel Helin skallar in. Vi känner oss hyfsat bekväma, men vet vad Bergdalen kan göra om det skulle lossna.

 

Halvlek och som vanligt lite snack

 

Andra halvlek blir en enda lång pina för oss som sitter på bänken, men laget visar upp sig från sin bästa sida och ger väl egentligen inte ett enda riktigt bra läge för Bergdalen att kvittera, om vi själva varit lite smartare i uppspelen hade vi säkert kunnat skapa ett antal frilägen. Men en hafsig halvlek, med mycket kamp gav oss i alla fall segern till slut.

 

Detta gör att vi lever en vecka till med bra träning och sedan möter vi serieledaren BK Zenith hemma på lördag.

 

Härlig insats idag killar och ha nu en riktigt fin fortsättning på lördagskvällen!!!

 

Dan

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ulricehamns IFK, 08/03 22:25 
Ulricehamns IFK, 08/03 20:29 
Ulricehamns IFK, 18/01 08:01 
Ulricehamns IFK, 16/08 10:23 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang