Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ulricehamns IFK
Spelar 2021 i div.4
Träningstider just nu:
Måndagar 17:30 A-plan
Tisdagar 17:30 A-plan
Torsdagar 19:00 A-plan
 
 
Kontaktuppgifter:
Fredrik Wigestål (Tränare) 076-172 27 70
Morgan Örn (Tränare) 070-665 66 28
Elie Sader (Assisterande tränare) 070-749 97 55
Adam Roth (Analytiker) 073-056 16 87
Dan Mårtensson (Lagledare) 070-091 92 72
Mikael Kindberg (Herrkommittén) 070-555 25 54
 
Sjuntorps IF - UIFK Herr 0-5
2021-07-03 20:19

Idag åkte vi iväg till Sjuntorp för att stifta en ny bekantskap för oss alla, Sjuntorpsvallen var målet och en ny arena. Väl framme så fick vi se en fin naturgräsplan som var skött som Wembley. Alltid skoj att få komma till nya föreningar och även se hur fint allt omkring sköts, vänligt bemötande, kaffet är på plats och vi vet vart vi ska. Det här älskar jag med små föreningar som ändå är stora i mina ögon, så tack!!

 

Vi startar upp direkt och får ett fint flöde i vårt spel. 0-1 kommer i den 8:e minuten då Ludwig Rydén rullar in en retur efter skott av Hassan Kanaan. 11:e minuten och Kristoffer Johansson friställs av Stjepan Stipuric, med en sulfint rullar han in bollen. Bra början men nu börjar vi tro att vi är världsmästare och spelarna tar farliga beslut och korta passningar. Sjuntorp får till en omställning som blir ett stolpskott. Men som "Honken" skulle sagt, dom är mina bästa vänner och Jesper Hallqvist, får forsätta att hålla nollan halvleken ut.

 

Snack vi vill börja andra som vi började första!!!

 

0-3 kommer i den 51:a minuten, då Kristoffer Johansson friställs på passning av Hassan Kanaan. Vi drar på oss en straff, men en ny vaccinerad Jesper Hallqvist limmar den. Visade sig att den här spelaren hade slagit 25 straffar i rad innan. Men med dålig mage så tar man det lugnt i målet och han fixade inte detta.

 

0-4 gissa vem, Kristoffer Johansson gör mål i en vinkel som inte finns efter en smart slagen frispark av Daniel Helin, minut 73.

 

0-5 93:e minuten Kristoffer Johansson samlar upp en misslyckad rensning efter ett fint inlägg av Caesar Hjertén.

 

Varmt så att det räckte, men just nu serieledning 7 poäng och 7 plusmål. Vi tar sommarledigt och sköt om er killar för ni är en underbar grupp att få vara tillsammans med.

 

Dan

UIFK Herr - Sandareds IF 2-2
2021-06-23 20:19

Igår kväll spelade vi mot Sandareds IF i våran andra match i serien och deras första, på Lassalyckans konstgräs.

 

Precis som vi berfarade skulle det bli en match med mycket fysik och varje spelare ville vinna sin närkamp, vilket i vissa lägen spårade ur. Men med en matchledande domare, som ville vissa sig på styva linan, blev det en del konstiga beslut för båda lagen. 

 

0-1 kommer i den 13:e Minuten då då Sandared får en frispark, som träffar

spelare och ställer Jesper i målet. Detta blir också halvtidsresultatet, som inte speglar matchen alls. Då vi äger boll till största delen.

 

Snack och en del ändringar i både spelare och sätt att spela.

 

1-1 kommer iden 65:e Minuten på en intränad varaiant, Ludwig Rydén slår bollen  och Daniel Helin småller in den i mål.

 

1-2 kommer som ett brev på posten i den 66:e minuten och uppförsbacke igen.

 

Men skam den som ger sig i sista sparken efter hörna gör Johan "Berra" Berntsson 2-2. Ett viktigt resultat inför fortsättningen.  Då Sandared säkert kommer att vara med i toppen.

 

Sjuntorps IF är nästa på bortaplan, men tacksam för att våra spelare är hela till denna match.

 

Ha nu en skön och fin midsommar, grabbar för det är ni värda!!!

 

Dan

Seriepremiär UIFK Herr- Göta BK 2-0
2021-06-13 20:29

I eftermiddag/kväll spelade vi mot Göta BK i våran seriepremiär, ett lag som tippats som ett topplag.

 

Vi vet vad som gäller när vi möter Göta BK, det är fysik och att stå upp i närkamperna. Vi spelar bra och Göta får jaga boll, ett bra passningsspel och många fina situationer, som vi kanske skulle uttnyttjat bättre. Den som väntar på något gott, kan ibland få vänta men i den 44:e minuten, tar sig Stjepan Stipuric sig fram och får iväg ett skott som Kristoffer Johansson häller sig framme på och styr bollen i mål till 1-0. Skönt att ta med sig detta till andra halvlek.

 

Som vanligt ett bra snack och vi går ut till andra med ett bra självförtroende.

 

Andra halvlek, men det laget som vi tog med oss in i halvlek, var ett helt annat som startade andra halvlek. Vi slår bort enkla passningar, tar konstiga beslut, vilket gör att vi bjuder in Göta i matchen helt onödigt. Men jätten Jesper Hallqvist i mål visar, hur bra han är och även när vi inte spelar bra så är han där och hjälper oss.

 

69:e minuten ett bra anfall där Johan Berntsson plockar in bollen och skjuter, men målvakten räddar och givetvis är han där Kristoffer Johansson och sätter returen i nät till 2-0. Det är ett mål som är dedikerat till våra tränare som genom smarta byten och ändring av spelare kan ta målet till sitt hjärta.

 

En bra start på seriespelet och nästa match spelas mot Sandareds IF, hemma på Lassalyckan. Detta är också ett lag som tippas som seriefavorit. Så vi får en bra start med dessa lag direkt.

 

Mårten

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 3/7 13:00
0 - 5  
Tis 22/6 19:00
2 - 2  
Sön 13/6 17:00
2 - 0  
Ons 9/6 19:30
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ulricehamns IFK, 11/07 12:34 
Ulricehamns IFK, 01/06 08:30 
Ulricehamns IFK, 31/05 10:53 
Ulricehamns IFK, 24/04 16:14 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang