Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Ulricehamns IFK
Spelar 2021 i div.4
Träningstider just nu:
Måndagar 17:30 A-plan
Tisdagar 17:30 A-plan
Torsdagar 19:00 A-plan
 
 
Kontaktuppgifter:
Fredrik Wigestål (Tränare) 076-172 27 70
Morgan Örn (Tränare) 070-665 66 28
Elie Sader (Assisterande tränare) 070-749 97 55
Adam Roth (Analytiker) 073-056 16 87
Dan Mårtensson (Lagledare) 070-091 92 72
Mikael Kindberg (Herrkommittén) 070-555 25 54
 
Morgan Örn ansluter som tränare
2020-11-05 18:13
Vi har glädjen att presentera ett nytt namn som kompletterar den redan duktiga tränarstaben för vårt herrlag. Morgan Örn har i veckan bestämt sig att vara med och drilla våra herrar framöver tillsammans med tidigare ledarstab.
Morgan är lika taggad som vi är för att få starta upp nästa säsong men på grund av rådande situation så får vi vänta lite till.
Morgan som senaste säsongen tränat Tranemo kommuns unga talanger kommer dessförinnan från några lyckosamma säsonger i Dalstorp i Div. 2 och självfallet är även den erfarenheten värdefull när han nu kliver in i Blåsvarts ledarstab.
Nu är det bara för Morgan att hitta rätt i sin nya blåsvarta kostym efter att hela livet varit gulsvart men vi skall se till att han känner sig hjärtligt välkommen!

Så vi avslutar denna positiv nyhet att hälsa Morgan hjärtligt välkommen.
 
Vårgårda IK U - UIFK Herr U 1-2
2020-10-13 19:34
Igår kväll var vi iväg till Tånga Heds C-Plan som betyder konstgräs och som vanligt en sen höstmatch, så var det dimman som tog över planen, gick inte att se spelarna på andra långsidan för oss som var i avbytarbåset. Men vilken match som vi visade upp har nog inte njutit så på hela året som igår. 

Dom första 10 minuterna fick inte Vårgårda låna bollen och med dessa Rondos/Kvadrater, då är vi skickliga. Skönt att få se våra spelare njuta och verkligen ta till sig vårt nya sätt att spela. Lyckligast av alla var nog Vasiliya Khan. Vi nöter och dom jagar, tyvärr i den 36:e minuten åker vi på en utvisning och behöver ändra om i uppställningen. Smartare domare hade gett gult!! Vårgårda gör 1-0 i den 43:e minuten efter ett pass snett inåt bakåt och där var väl enda gången vi tappade lite. Som våran säsong har sett ut så var det kanske naturligt.

Snack på ett väldigt positivt sätt i halvlek och vi går in i andra med en fortsatt tro på det vi håller med på.

Samujel Saitovic behöver byta och vi skickar in honom i omklädningsrummet för att säga till att vi åkte på en utvisning till, skoj ska man ha på dom sista matcherna i U-Laget. 50:e minuten och ett drömanfall visar upp sig. Max Toftmark, sätter bollen på djupet till Ludwig Rydén som vänder upp sin backsida och spelar in bollen till Johan Berntsson och han gör 1-1. 2 minuter senare i den 52:a minuten är han där igen och lobbar in bollen perfekt i bortre krysset som blir 1-2. Vasiliya Khan var mannen för dagen och det var han som slog passet. Vi fortsätter att spela och Vårgårda blir tröttare och tröttare efter att bara jaga boll och deras spel består nu i bara långbollar, som våra mittbackar Noel Johansson och Anton Claesson bara älskar. Isak Hjertén i målet blev även han väldigt delaktig och det skötte han med Pondus. Totalt gör laget en väldigt fin insats, vet att jag nämnt någon vid namn, men ni var alla lika delaktiga i det vi gjorde denna kväll i Vårgårda.

Tack alla! Ledare, Spelare och ni underbara föräldrar som finns på läktaren!! Kan inte uppskattas nog!

Dan

Nu lite kuriosa om U-Lagssäsongen:

Bäste Målskytt:   Johan Berntsson 6 mål
                         Adam Svenson 3 mål

Mest Passningar till Mål: Adam Svenson  4
                                   Sehand Azedin 3

Mest Varningar: Alfred Selin 3 och Sehand Azedin 3 

Störste Busen Azad Rakh med en utvisning (Den snällaste person ni kan träffa).

Tvåa i serien med raden 6  3  1  2  15-9  +6  10

Det roligaste med den här serien är att få träffa och spela ihop med våra U19-Spelare. Ni har gjort en verkligt fin säsong och jag ser fram emot nästa. För ni betyder mycket för vår framtid!!!

Nu stänger vi fotbollen fram till November, ska bli skönt!!

För den här säsongen vill nog ingen uppleva igen. Håll avstånd och sköt om er, för ni har en trogen man i mig!!

Dan

Fristad/Sparsör/Borgstena U - UIFK Herr U 1-0
2020-10-10 17:57
Idag åkte vi till Hedens IP:s Konstgräs i Fristad för en sån där match ingen vill spela, då säsongen är över vad det gäller viktiga matcher. Men vi vill nu starta upp inför 2021 och har en del nya idéer, vad det gäller hur vill spela, så det fanns en viss betydelse för oss i den här matchen.

U-lags matcherna är ju enbart i utbildningssyfte och det gäller äldre som yngre spelare att ta till sig detta. Vi startar bra och äger matchen till stora delar, men en hörna i den 11:e minuten studsar ut till våra motståndare och han får till en sån där träff som bara händer en gång på tusen. Kanske våran säsong i en samlad bild, för det känns som våra motståndare lyckas med allt det här året. Resultatet 1-0 är det som står sig matchen igenom och vi är lite bleka framför mål, men fick ett bra kvitto på att det vi vill framöver kommer nog att bli bra. En träning och en match, det krävs mer för att det här ska sitta, men vi tror på det vi gör och det är det viktigaste inför nästa år.

Skönt att se en del lirare i laget Noel Johansson som mittback, se upp för här kommer en ny. Dessutom med lite skäggstubb, dagen till ära. Alfred Selin som kanske gör sin bästa halvlek på hela året, ser ut att passa i den nya rollen. Samujel Saitovic som gjorde comeback efter 1,5 års skadeelände, skoj att se dig tillbaks igen, nu går det bara framåt.

Tack för idag killar vi syns på måndag igen, då vi möter Vårgårda IK i Vårgårda på Tånga Heds Konstgräs.

Dan
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ulricehamns IFK, 29/04 12:00 
Ulricehamns IFK, 24/04 16:14 
Ulricehamns IFK, 07/04 23:05 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang