Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ulricehamns IFK

Välkommen till vår domarsida!
Jonas Eriksson är en av Sveriges mest erfarna domare

Domarrollen

Domarrollen innebär stora möjligheter. En ökad regelkunskap och förståelse för domarens situation kan göra dig till en bättre spelare/ledare men också ge dig en djupare förståelse av spelet.

Domarrollen innebär också en möjlighet att stanna kvar inom fotbollen om spelarkarriären tar ett oväntat slut och suget efter fotboll fortfarande är stort. Det är heller aldrig för sent att börja döma och även om du varit borta ifrån fotbollen en tid.


Som domare kan du själv lägga upp din egen träning när det passar dig och med god planering kan du själv styra när du kan döma matcher. Det går att kombinera med både jobb, skola och andra fritidsaktiviteter. Men för den som vill satsa kan domarrollen också bjuda på stora utmaningar och kanske till och med ta dig ut på världens stora arenor. 


Men att vara domare ställer också krav på dig. Spelare och ledare har förväntningar på att du passar tider, är seriös, kan reglerna m m. Matchen är höjdpunkten i veckan för alla spelare och ledare och dom förtjänar en domare som tar uppdraget på samma allvar.

 

Vill du bli domare? Kontakta Rami Shahin, domaransvarig i UIFK

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ulricehamns IFK, 08/03 22:25 
Ulricehamns IFK, 08/03 20:29 
Ulricehamns IFK, 18/01 08:01 
Ulricehamns IFK, 16/08 10:23 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang