Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ulricehamns IFK

Årsmöte och kallelse till Extra årsmöte
2023-03-08 22:25

Under tisdagen (7/3) hölls årsmöte i Ulricehamns IFK. Ett litet men beslutsstarkt gäng var på plats och årsredovisning och verksamhetsberättelse kunde avläggas, varefter styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2022.

Valberedningen var inte helt klar med sitt arbete och därför valdes inte några nya funktionärer vid mötet, utan ett extra årsmöte kommer att hållas den 30/3 klockan 18.30 i Fotbollshallens Konferensrum.
Ingen föranmälan krävs.

 

DAGORDNING EXTRA ÅRSMÖTE 30 mars 2023 (18:30)

 1. Mötets öppnande.
 2. Fastställande av röstlängd.
 3. Godkännande av förslag till dagordning.
 4. Extra Årsmötets utlysande.
 5. Val av ordförande för mötet.
 6. Val av sekreterare.
 7. Val av två justeringsmän och rösträknare.
 8. Val av föreningsstyrelse.
 9. Val av revisorer.
 10.  Val av valberedning.
 11. Mötets avslutande.

Om du är intresserad av att engagera dig i föreningen, till exempel som revisor eller styrelseledamot är du välkommen att kontakta ordförande Fredrik Målberg, 0704-717121/fredrik@malberg.se

 

 

Att vara förebild!
2023-03-08 20:29

 

Våra seniorer och juniorer på dam och herr har i kväll varit på Peter Rungs föreläsning  om "Att vara förebild".

Detta är en viktig pusselbit i föreningslivet och UIFK vill pusha våra spelare att få ett gott uppförande både på och vid sidan av planen, när vi nu fick möjligheten att genomföra detta tillsammans med Erik Larsson Bygg var det en självklarhet att avsätta kvällen till föreläsningen.


Peter Rung är känd för sitt aktiva arbete med att förebygga våld, trakasserier och kränkningar i vår vardag. Peter har bland annat utbildat i och arbetat med att implementera våldspreventiva metoder hos 32 elitfotbollsklubbar.

 

Vi Tackar Erik Larsson bygg och Peter för en givande kväll!

www.ulricehamnsifk.se
2022-08-16 10:23
Vår nya digitala anslagstavla!
En digital anslagstavla. Så kan man bäst beskriva vår nyutvecklade och nylanserade sida www.ulricehamnsifk.se som vi utvecklat tillsammans med Brandperior AB.

Här ska ni snabbt och lätt kunna se vad som är på gång i föreningen. När spelar damerna och herrarna sina kommande hemmamatcher? Är det någon rea i webshopen? Vilket evenemang är på gång?

Använder man menyn som finns uppe i det högra hörnet kommer man länkas till vår sida som är synkroniserad med SportAdmin så även om det är mycket nytt finns grunden kvar. En fantastiskt bra lösning tycker vi!
Nyheter från våra lag
P2009, 31/01 11:37 
P2010, 13/12 04:12 
Herr Senior, 02/10 08:11 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang