Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ulricehamns IFK
J1

Välkommen till UIFK:s U19 grupp
 
Träningar och matcher se kalender
 
Se kontaktinfo under Kontakt 
 
Serien 2022 se Pojkar div 2 mellersta
 
DM P19 2022 se P19 DM
 
Följ oss på Instagram!
 
Swish till lagkontot: 123 571 69 07
Mariedal - UIFK 0-7
2022-05-08 22:01

Vi spelade idag (8maj) mot Mariedal för tredje gången i år. Spelarna som var med var: Anton(mv), Joel A, Lawin, Arvid, Alvin, Albin, Isak, Joel S, Erik, Ludvig R, Emil, Emilio, Felix och Alexander. Speltiden blev 55-90min/spelare.

 

Redan i den 2 minuten så tar vi ledningen med 1-0 genom Alexander efter bra spel och assisten kom ifrån Felix. Mariedal var mycket bättre idag än när vi spelat mot dem tidigare. Det står 1-0 till oss i halvtid.

 

I den 50 minuten så sätter vi en hög press och då får Ludvig R en boll som han på ett tillslag sätter 2-0. I den 67 minuten slår Isak en hörna direkt in i mål. Minuten innan det målet får Mariedal en spelare utvisad. Detta innebär att vi blir övertaliga på centralt innermitfält och då blir det mer målchanser till oss. I den 73 minuten så kan Emil slå in bollen till 4-0 i öppet mål eften en fin assist av Felix. 

 

Sista 10 minuterna så trummar vi på och i den 81 minuten slår Emilio in 5-0 efter ett mycket bra spel av flera spelare, assisten kommer från Felix. I den 83 minuten så gör Felix 6-0 efter assist av Ludvig R. I den 85 minuten så fastställer Emilio slutresultatet till 7-0 efter assist av Ludvig R.

 

Vi gör en bra insats idag. Försöker spela efter våra principer. Det är inte lätt att spela mot ett lag som försvarar sig kompakt. Mariedal skapar flera målchanser i denna match. När de får en utvisad så orkar de inte hålla emot längre och då rinner siffrorna iväg. 

 

Vi tar med oss att lägga energi på det vi kan påverka, om det är våra passningar eller vad det är spelar ingen roll. Bra att vi gör en bättre insats idag än den mot F/S/B. 

 

En segersång efter matchen för första gången under min tid i UIFK, lite små trevligt. Bra iniativ från er spelare.

 

Pennfäktare

Jerry

UIFK - Fristad/Sparsör/Borgstena 2-1
2022-05-08 21:50

Jag har missat att skriva om denna matchen. Vi spelade hemma mot Fristad/Sparsör/Borgstena den 1 maj.

 

Följande var kallade: Ludvig A, George, Albin, Alvin, Ali, Arvid, Sixten, Gustav, Emil, Erik, Abbas. Bobbo, Abbas, Ahmad, Felix, Emilio och Eddie. Speltiden blev denna gång 45-90min/spelare. Vi välkomnar Bobbo och Eddie från 06 gruppen till spel hos oss. 

 

Vi tog ledningen i den 29 minuten på en indirekt frispark i motståndarnas straffområde. Felix petar bollen till Ahmad som skjuter bollen i mål. Bara 5 min senare så kvitterar F/S/B pga ett misstag från vår sida som innebar ett friläge för motståndarna. Halvitids resultat 1-1.

 

I den 54 minuten så cykelsparkar Felix in 2-1 assists Eddie. 

 

Tyvärr är detta inte en av våra bästa matcher spelmässigt. Ludde i mål fick göra flera kvalificerade räddningar. Vi får hitta tillbaka snabbt och jobba vidare.

 

Pennfäktare

Jerry

DM Falköping hemma
2022-05-01 13:57

I onsdags så spelade vi en DM match mot Falköping hemma på Lassalyckan. 

 

Följande spelare deltog: Anton(mv), Alvin, Cas, Adam, Arvid, Albin, Erik, Joel S, Ludvig R, Isak, Emilio, Abbas Felix och Emil. Speltiden blev 45-90min/spelare.

 

Vi har spelat en träningsmatch mot Falköping som vi förlorade med 8-3. Med tanke på inledningen i serien så var det roligt att få möta en bättre motståndare. Vilket Falköping är. 

 

I den 4 minuten bör vi tre misstag, sätter ingen press på mitten, faller inte i backlinjen och en målvakt som är för långt mot sitt eget mål. Resultatet av allt detta är att Falköping tar ledningen med 1-0. 

 

Falköping sätter en hög press och vi försöker verkligen hela tiden att spela oss ur situationerna. Ibland tar det stopp men sedan så hittar ni flera bra lösningar och det är jättekul, fortsätt så. Vi gör en bra insats i första halvlek spelmässigt och det är en jämn match. Tråkigt att vi i den 43 minuten bjuder Falköping på ett andra mål. 0-2 i paus.

 

Den andra halvleken börjar inte bättre än att vi i den 52 minuten bjuder på ytterligare ett mål, 0-3. Tre mål som vi bjuder på. Trots att vi ligger under med 3-0 och har bjudit på dessa mål så fortsätter vi att spela den fotbollen vi tränat på. Vi spelar stundtals riktigt bra. Det är en fysisk stark motståndare som vi möter. I den 63 minuten så gör Falköping 4-0 efter vackert spel. Bra att vi efter detta fortsätter att göra en bra prestation.

 

Vi önskar Falköping lycka till i DM.

 

Sammanfattningsvis så gör vi en bra prestation. Mot bättre lag håller det inte att göra misstag av den kalibern vi gör idag, det utnyttjar bättre lag direkt. Vi tar nya tag framöver.

 

Pennfäktare

Jerry

 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang