Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till F09
2019

Är du 09:a och sugen på att börja spela fotboll, då är det bara att komma upp och testa med oss!

Vi tränar måndagar och onsdagar 17.30-18,45 på C-plan. Vi är igång för året och håller på tom september med uppehåll i juli. 
Kontaktperson:
Har du frågor kontakta 
magnus.axelsson@ellos.se
Tel 0708-296323

Representant i ungdomskommittén:
Robert Waenerlund
Nu kör vi
2017-05-02 10:23

16 fotbollsglada tjejer dök upp till första träningen för F09 2017. Dessutom visades ett härligt engagemang i övrigt och det finns nu både ledare och spelare för att 2017 skall bli ett härligt fotbollsår.


Nu på onsdag 3/5 kör vi igen och nu har vi också vädret med oss. Då kommer vi också vara flera ledare runt laget så att vi ännu bättre kan dela upp i mindre grupper och tillsammans ha ännu roligare. En uppdatering av vilka ledare som tillkommit och uppgifter till dem kommer inom kort under "Truppen".


Den 14/5 kommer det första poolspelet gå av stapeln i Redväg då vi är anmälda med ett lag. Närmare information och kallelse kommer.


Träningsstart
2017-04-10 23:10

Den 26/4 kl. 17,00 startar träningen för säsongen.

Kom ombytta så ses vi på B planen.

 

För att kunna ha ett fungerade F09 lag så behövs det föräldrar som är ledare. På det föräldramöte som hölls v.14 fanns det några intresserade men inget konkret.

Magnus Axelsson kommer därför att hålla i en lekfull första träning för tjejerna som är intresserade enligt ovan tid och plats.

Vi kommer också hålla ett lite möte med föräldrar där vi pratar om hur vi tar det vidare för kommande träningar.

 

Om du vet någon eller några tjejer som är intresserade av att träna och leka fotboll men som inte fått information så sprid den gärna även till dem.

 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang