Gislaveds IS - UIFK Herr 1-4
2022-06-23 23:00

Kvällen då vi åkte till Gislaved för match på Ryttarvallens Naturgräs. En match som vi verkligen ville vinna för att hänga på tåget för en fortsättning i Division 3 och kunna fira en fin midsommar.

Vi startar matchen otroligt bra och för den som vi vill, men i den 17:e minuten lånar vi ut bollen till Gislaved som med en snabb omställning och upprullning, ser till att det blir 1-0. I den 35:e minuten kommer Ludwig Rydén fri men kapas av mittbacken och en målchansutvisning är ett faktum. Vi ser vår chans och i den 40:e minuten slår Daniel Helin till med sin fruktade vänster efter framspelning av Hassan Najafi till 1-1. Hassan Najafi har sedan ett bra avslut men deras målvakt ser till att göra en idioträddning och det är ju vad dom är till för. Så 1-1 i halvlek

En del pläderande i halvlek och hur vill vi möta deras 10 spelare, när vi är en man mer.

Kommer ut till andra halvlek och spelar ett så långsamt spel att slow motion, inte hade behövts. Spelar borta enkla passningar och ger Gislaved mer chanser till 2-1 än att vi själva ska kunna göra detsamma. I den 62:a minuten kör vi en Hassan till Hassan efter hörna, det är Hassan Kanaan som nickar in bollen efter  en hörna av Hassan Najafi 1-2. 1-3 kommer  den 83:e minuten då Nikola Danic drar iväg en häxpipa som alla målvakter hatar. Sedan kommer våran special böjare in och gör 1-4, nämligen Stjepan Stipuric. Passningen kommer ifrån Ludwig Rydén. Detta blir också slutresultatet.

Fick träffa mina goa gubbar Sune Olsson och Göte Uveborn, bara det är ju värt resan till Gislaved.

Ha nu en riktigt fin midsommar alla ni härliga killar som man umgås med varje vecka under hela året. För det är ni värda!!!