Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
Ulricehamns IFK
Herr Senior

Assyriska IK - UIFK Herr 1-1
2022-05-27 13:40

På onsdags kvällen var vi i Jönköping för match mot våra bottenkollegor Assyriska IK. Matchen spelades på Rosenlund och på måndag åker vi dit igen för match mot Ik Tord,

Vi börjar bra och tar hand om deras presspel på ett bra sätt, dom får löpa och det ser ut som efter 10 minuter, så börjar dom tröttna. Vi gör 0-1 i den 17:e minuten genom Stjepan Stipuric (som just nu är i högform, vad det gäller att göra mål, tyvärr är han ensam om detta). Kristoffer Johansson är den som serverar. 1-1 kommer iden 35:e minuten då vi inte lyckas få undan bollen på ett bra sätt och inlägg, blir till mål på nick. Detta är även halvtids resultatet.

Det går inte att bränna så mycket chanser i Division 3, för här gäller varje tillfälle att ta tillvara på, eller så möter vi seriens bästa målvakt i varje match som vi spelar. En trepoängare var vi värda, men det skall göras också. Det brinner hos spelarna och dom vill väldigt mycket, så det kommer att sluta bra.

Nu möter vi topplagen och det komer att passa oss bra, lag med en spelidé, gör att vi  blir bättre.

Träning söndag och match måndag, perfekt upplägg och med fler spelare pigga igen.