Igår Lördag var vi iväg till den Göteborgska Arkipelagen (Ö-Världen) igen, det är vackert på dom här öarna, men vi var ju inte där för att studera naturen utan spela fotboll.

Ludvig Rask 2005

Adam Klasson 2003

Men så fick vi med en del rutin också.

Tobias Arvidsson Wengbrand 1986

Ludvig Rask startar som vänsterback och gör det som att han aldrig gjort annat. Vi vill ju inte få för mycket fasta situationer mot oss i början av matchen. Men efter 1 minut åkte vi på först en frispark och i samband med den en hörna. Men det skulle visa sig att vi försvarade oss bra i dessa lägena och höll våra motståndare borta. Mycket ställningskrig och mittfältsspel under första halvlek och blåsten gjorde det svårt för båda lagen att få till några riktiga målchanser. Bortsett ifrån att vi plötsligt får ett friläge med tre spelare, men en Björkö spelare hinner fram och bryter bollen till hörna.

0-0 i halvlek och vi känner att vi är bra med i matchen.

Andra halvlek följer samma mönster som första, i den 70:e minuten måste Sebastian Johansson lämna in för ett baklår och Bobo Johnson får göra debut i Division 3. Ska bli intressant att följa honom vidare.

I den 77:e minuten åker vi på en straff då bollen spelas upp på handen och vår spelare hinner inte flytta den. Den sätter Björkö till 1-0 och vi måste hitta på något. Men i 83:e minuten får dom till en stolpträff som givetvis studsar rakt ut till en fri spelare och 2-0. Detta blir även slutresultatet.

Men matchen igenom visar vi mycket hjärta och med den här inställningen fortsättningsvis, så måste det snart bli våran tur att få med oss lite poäng.

Tack killar för det ni visade, det kommer att bli värdefullt framöver!!