UIFK Herr - Skene IF 10-1
2022-03-29 20:14

I Måndags kväll spelade vi hemma på Lassalyckans B-Plan mot Skene IF. Detta är ett lag som jag genom alla mina år som spelare, ledare eller tränare, haft tuffa matcher emot. Så jag såg fram emot en riktig värdemätare, men ack vad jag skulle bedra mig.

1-0 kommer i den 4:e Minuten, då Jesper Hallqvist använder sina bästa fötter och hittar Stjepan Stipuric på kanten och han tar sig fram till ett snyggt inspel. Med skott först och en Daniel Helin som dammar in returen. Med Helin inne i boxen så tidigt i machen ser ju lovande ut.

2-0 kommer i den 7:e minuten då Nikola Danic hittar Kristoffer Johansson i djupled och ikväll sätter han bollen perfekt. Vi äger matchen och Skene börjar bara bli mer och mer griniga på sig själva och sina kompisar. Men halvleken slutar 2-0.

En del snack och förändringar inför andra, trots att det mest har gått våran väg.

Andra halvlek startar och Ludwig Rydén tar hand om en förlupen boll och gör 3-0 i den 52:a minuten. Hörna i den 58:e minuten Nikola Danic sår in den och Leo Tingström avslutar till 4-0. 5-0 kommer i den 61:a minuten då vi får straff och Kristoffer Johansson, stegar fram och sätter dit den. Kristoffer Johansson gör även 6-0 i den 62:a minuten efter att Daniel Helin och Stjepan Stipuric har spelat bort försvaret.

69:e Minuten Stjepan Stipuric, sätter återigen en fin passning som hamnar hos Ludwig Rydén, som med en vänster sätter upp den i bortre krysset till 7-0.

Jesper Hallqvist tycker att det är lite tråkigt och vill sätta deras forwards i möjligheter och det händer i den 76:e minuten till 7-1.

8-1 gör vi direkt i den 77:e minuten, då Isak Johansson spelar fram Kristoffer Johansson och nu vet han var målet är.

Hassan Najafi slår en crossboll som hamnar hos Ali Kanaan och han visar på kyla när han gör 9-1 med hjälp av den bortre stolpen.

Jag har lagt ner blocket, men Daniel Helin är inte färdig utan skickar in 10-1 i den sista minuten.

Sådana här matcher kräver en del skrivkunskap, för att få olika speglingar på våra mål. Det är väl det enda värdet denna match gav oss.

Imorgon åker vi till Borås Arena för att möta Brämhults IK i DM. Sedan är det snart seriestart.

Hoppas ni orkar läsa allt, för killarna hade kul och visade på många fina kvaliteter.