UIFK Herr - Rydboholms SK 3-2
2018-09-30 20:39
Idag firade man födelsedag på Lassalyckan och det blev en dubbel present då både Herr och Dam vann sina matcher. Christopher Brorsson lovade även ett mål i present, men det kan jag vänta på i en vecka.

Vi behövde vinna för att hålla liv i chansen till kval eftersom IFK Trollhättan vann sin match.

Vi börjar bra och skapar ett tryck på Rydboholm, men inte förrän vi sätter mer tryck på deras mittbackar. Hittar en spelare som vi vill att han får sköta mycket av uppspelen. Sen har vi ju höstens spelare i Kristoffer Johansson och han gjorde inget undantag idag heller. 1-0 kommer i den 39:e minuten då Kristoffer tar emot en passning ifrån Sehand Azedin och trycker in den säkert som vanligt. Rydboholm pressar på efter detta och vi är nöjda med att ta med oss denna ledning i halvlek.

2-0 kommer i den 61:a Minuten då Daniel Helin når högst i en nickduell och knoppar in den efter frispark ifrån Kristoffer Johansson. 3-0 kommer i den 74:e minuten då Sehand Azedin blir nedtacklad i straffområdet med straff som följd och Kristoffer Johansson kliver fram full med självförtroende och sätter upp den i krysset. Men av någon anledning trodde vi att matchen var över, vilket visade sig inte vara fallet och 3-1 kommer i den 80:e minuten en frispark som går rätt igenom och i mål. 3-2 kommer i den 89:e minuten, då vi inte får undan bollen. Men mer panik än så blev det inte. En skön seger och vi är fortfarande med i racet om en kvalplats.

Alfred Selin, din varning var bara din andra så du är spelbar till nästa match också.