Dam U2 - 2014

UIFK Damjuniorlag 2 - Nittorps IK 4-2
2015-09-11 21:48

Ikväll spelade vi mot Nittorps IK på Lassalyckan och visar upp en fantastisk första halvlek, där bollarna sitter i djupet gång efter annan. Redan i 8:e Minuten kommer 1-0 genom Maja Udd fint serverad av Tilde Svensson. 2-0 kommer efter 15 minuter Maja Udd, den här gången är det Lisa Wistberg som står för framspelningen. Så här fortsatte det halveken igenom, ett rent under att det inte blev fler mål och en duktig målvakt i moståndarlaget. I 34:e minuten bjuder vi in Nittorp i matchen igen genom att slarva i försvarsarbetet, 2-1 och dom är med, hur underligt det än låter och ni som såg matchen kanske funderade.

Vi snackar igenom första halvlek och gör en del småjusteringar inför andra.

Nittorp kommer ut som ett nytt lag i andra halvlek och vi har full upp med att freda oss ifrån alla attacker, men ett bra försvar och en bra målvakt lyckas vi reda ut stormen. 63:e minuten hittar Lisa Wistberg, Maja Udd med en bra passning i djupet och nu lyckas inte ens deras duktiga målvakt, lura Maja på 3-1. 66:e Minuten återigen en bra djupledspassning som skär rätt igenom deras försvar fram till Maja Udd som sätter 4-1, det är Tilde Svensson som hittar luckan, för sin fina passning. I 71:a minuten står vi och sover som spelare, som ledare är vi riktigt medvetna om att det är en hörnvariant på gång. En kort hörna som man sätter upp i Johannas långa hörn, snyggt, men vi pratade om det här tjejer.