UIFK Herr - Kållereds SK 1-4
2020-08-08 19:20
Idag mötte vi Kållereds SK på, Lassalyckans Konstgräs, tredje matchen i serien.

Vi börjar bra och får en straff i den 6 minuten, lite märklig för det kändes som det borde blivit en målchansutvisning och kanske frispark. Men 6:e minuten slår Kristoffer Johansson in straffen till 1-0. Vi spelar bra och känns som vi har det hela under kontroll, men i den 20:e minuten får Kållered till ett anfall som avslutas med ett fint inlägg och ingen försvarare i närheten så forwarden nickar in 1-1. Det är också halvtidsresultatet.

Andra halvlek börjar och vi fortsätter att ha kontroll, men i den 63:e minuten seglar vi iväg och bjuder Kållered på 1-2. Nu händer något som jag inte sett på länge i vårt lag, varmt ute javisst, men så stekhett var det inte. Vi spelar bort oss och ger läge för 1-3 i den 90 minuten, men det var visst inte det sista, utan vi ger bort bollen igen och matchen slutar 1-4. Ingen match som vi ska studera för mycket, men vi måste upp ett par snäpp om vi ska spela kvar i trean, det finns så mycket i den här truppen, men vi måste visa det tillsammans, för inget lag vinner med bara ett par spelare, alla måste vara med!!!