Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till F09
Vårsäsong 2018!

Är du 09:a och sugen på att börja spela fotboll, då är det bara att komma upp och testa med oss!

Vi tränar onsdagar 17.30-19.00 på C-plan. Årets första träning håller vi den 11/4 och bryter sedan för semester med sista vårträningen 27/6.

Vi fortsätter tills annat sägs att ses ombytta vid planen vid träningens början.

I år testar vi på seriespel, men vi forsätter ha främsta fokus på att leka och ha kul tillsammans. Vi kommer i år gå in i seriespel, 7 manna på en mindre 7 manna plan. Mer information om seriespelet kommer när det finns klart.

Ledare:
Magnus Axelsson
Matz Jansson
David Söderkvist
Robert Waenerlund

Kontaktperson:
Har du frågor kontakta 
magnus.axelsson@ellos.se
Tel 0708-296323

Representant i ungdomskommittén:
Robert Waenerlund
Nu kör vi
2017-05-02 10:23

16 fotbollsglada tjejer dök upp till första träningen för F09 2017. Dessutom visades ett härligt engagemang i övrigt och det finns nu både ledare och spelare för att 2017 skall bli ett härligt fotbollsår.


Nu på onsdag 3/5 kör vi igen och nu har vi också vädret med oss. Då kommer vi också vara flera ledare runt laget så att vi ännu bättre kan dela upp i mindre grupper och tillsammans ha ännu roligare. En uppdatering av vilka ledare som tillkommit och uppgifter till dem kommer inom kort under "Truppen".


Den 14/5 kommer det första poolspelet gå av stapeln i Redväg då vi är anmälda med ett lag. Närmare information och kallelse kommer.


Träningsstart
2017-04-10 23:10

Den 26/4 kl. 17,00 startar träningen för säsongen.

Kom ombytta så ses vi på B planen.

 

För att kunna ha ett fungerade F09 lag så behövs det föräldrar som är ledare. På det föräldramöte som hölls v.14 fanns det några intresserade men inget konkret.

Magnus Axelsson kommer därför att hålla i en lekfull första träning för tjejerna som är intresserade enligt ovan tid och plats.

Vi kommer också hålla ett lite möte med föräldrar där vi pratar om hur vi tar det vidare för kommande träningar.

 

Om du vet någon eller några tjejer som är intresserade av att träna och leka fotboll men som inte fått information så sprid den gärna även till dem.

 
Ulricehamns IFK Webshop
Huvudsponsor
Stöd UIFK via Svenska Spel
Våra Cuper