Välkommen till P35!
Träningstider:
Onsdagar kl 19.00 - 20.30. Lassalyckan D-plan

Kontaktuppgifter:
Anders Bengtsson, 0734-61 28 06, anders.bengtsson@myself.com

Anslagstavla (viktigt just nu):


Seger i seriepremiären för P35
2016-05-11 08:51
I söndags kväll mötte UIFK P35 Viskafors/Rydboholm på Sven Erikssonvallen i årets första match. Solen sken över konstgräsplanen i Viskafors och värmen var klart påtaglig. 

I den första halvleken var det tydligt att båda lagen var ganska rostiga. Dålig kvalitet kännetecknade båda lagens spel. Det skapades dock en del klara målchanser åt båda håll. Den bästa chansen hade Marcus Markbrant som lyckades med konststycket att missa helt öppet mål från några meter.

Halvtidsresultat: 0-0

I andra halvlek visade UIFK upp ett bättre spel över hela planen samtidigt som V/R mattades något i högsommarvärmen. I den 38 minuten lyckades Anders Jungermark att trä in säsongens första balja. Skribenten har ingen aning om hur målet såg ut då jag låg och vred mig i smärtor med en nystukad fot. Men det var säkert snyggt!? Vår ledning lyckas vi sedan att försvara matchen ut. Skönt med tre poäng och kul att keeper Kåvestam fick hålla nollan. Nämnas bör att Jonas Andersson och Fredric Josefsson gjorde sina första matcher i P35-tröjan och dessutom på ett bra sätt. 

Nästa match spelas mot Sjöviks SK på Lassalyckan, Söndag 15/5 kl 19:15

UIFKs lag mot Viskafors/Rydboholm

Johan Kåvestam
Anders Johansson
Morgan Johansson
Kalle Karlsson
Torbjörn Sjögren
Anders Skoglund
Jonas Emtervall
Jonas Andersson
Morgan Markbrant
Marcus Markbrant
Anders Bengtsson
Gustaf Ljungberg
Fredric Josefsson
Anders Jungermark


P35 klara för DM-semifinal!
2015-09-10 08:11
Efter att ha vunnit sista seriematchen mot Byttorps IF på WO så slutade UIFK P35 på en stark andraplats i ligan. Efter seriespelet går P35-lagen in i DM-slutspel för att kora det bästa P35-laget i Västergötland. De fyra högst placerade lagen i den Södra serien gick tillsammans med de två bästa lagen i Norra och Västra serierna vidare till DM-kvartsfinal.

UIFK fick i kvartsfinal möta IFK Hjo som placerats sig på andra plats i den Norra serien. Matchen gick av stapeln på onsdagskvällen på ett upplyst Lassalyckan. 

Den första halvleken var en jämn tillställning. Det var tydligt att Hjo hade ett bra lag och de skapade även de farligaste chanserna med bl.a. två frilägen som Johan Kåvestam, UIFK:s målvakt för kvällen, gjorde fina räddningar på. UIFK hade en hel del boll men svårt att komma till farliga lägen. Bästa läget för ett blåsvart mål hade Claes Henningsson som i en fin position i straffområdet lobbade bollen i ribbans  ovansida.

Halvtidsresultat: 0-0

Andra halvan av matchen fortsatte i samma anda som den första. UIFK hade dock ett tydligt bollövertag. Hjo hade kommit till matchen utan avbytare och det är möjligt att det tog ut sin rätt. Båda lagen hade dock fortsatt svårt att skapa farliga lägen för mål. Runt 45.e minuten fick UIFK en frispark en bit utanför straffområdet. Anders Bengtsson lyckades få bollen runt muren och sedan klockrent i stolpen. På stolpreturen högg Anders Skoglund som en kobra och tryckte in bollen i mål. Ett oerhört skönt och viktigt mål . Efter målet lyfte Hjo upp sina positioner för att lyckas få till en kvittering. Det blev småfarligt runt kassen några gånger men Kåvestams nolla förblev intakt. Seger i kvartsfinalen!

Slutresultat: 1-0

Nu väntar semifinal mot segraren i matchen mellan Halvorstorp IF och Södra Vings IF.

UIFK:s lag mot IFK Hjo
Johan Kåvestam
Anders Bengtsson
Anders Skoglund
Marcus Markbrant
Eskil Ohlsson
Morgan Johansson
Claes Henningsson
Kalle Karlsson
Morgan Markbrant
Anders Jungermark
Anders Johansson
Thomas Wester
Jonas Emtervall
Johan Lantz
Klas Eriksson
Markus Lidh
Magnus HaglundP35 tillbaka som vinnare
2015-08-28 08:19
Efter söndagens tuffa match och förlust mot Brämhults IK väntade i onsdags kväll en ny match mot ett Boråslag, nu mot Borås AIK.

I första halvlek var UIFK ganska tandlösa och skapade inte så mycket målchanser. BAIK var däremot pigga och tack vare några snabba och fysiska offensiva spelare skapade de ett antal farligheter. Johan Dahlgren höll dock nollan intakt till paus. 

Halvtidsresultat: 0-0

Den andra halvleken han knappt starta innan BAIK tog ledningen. Ett tänkt inlägg seglade över Dahlgren och in i bortre krysset. Oerhört snyggt trots att det inte var meningen... :-). BAIK:s ledning blev dock kortvarig. Någon minut senare hade nämligen Claes "Fimpen" Henningsson kvitterat med en klassisk tåfjutt efter en snygg framspelning av Eskil Ohlsson. Sedan dröjde det till mitten av halvleken innan vi tog ledningen i matchen. Anders Jungermark trädde in en skott utifrån intill målvaktens vänstra stolpe. Efter det målet blev BAIK mer offensiva och UIFK fick möjligheter till fler omställningar. Just en omställning i 58:e minuten ledde till ett friläge för Thomas Wester som förvaltades till 3-1.

Slutresultat: 3-1

Nu återstår endast en match i serien innan slutspelet igång med DM-kvartsfinal. Sista matchen spelas mot Byttorps IF 30/8 kl 19:15 på Lassalyckan.

UIFK:s lag mot Brämhults IK:
Johan Wengbrand
Anders Bengtsson
Anders Skyldberg
Marcus Markbrant
Eskil Ohlsson
Morgan Johansson
Claes Henningsson
Kalle Karlsson
Morgan Markbrant
Anders Jungermark
Anders Johansson
Torbjörn Sjögren
Thomas Wester
Johan Dahlgren
Jonas Emtervall
P35 nollat av Brämhults IK.
2015-08-24 07:48
P35 åkte på en riktigt smäll och säsongens första poängförlust på Brämhults IP på söndagkvällen. Brämhults IK ställde upp med ett riktigt bra (toppat?) lag och vann tämligen överlägset med 4-0. Halvtidsresultat 2-0.

Hursomhelst en bra genomkörare för laget inför de två återstående matcherna av serien; Borås AIK 26/8 och Byttorp 30/8 som båda spelas på Lassalyckan.

UIFK:s lag mot Brämhults IK
Johan Wengbrand
Anders Bengtsson
Anders Skyldberg
Magnus Haglund
Marcus Markbrant
Eskil Ohlsson
Markus Lidh
Johan Lantz
Anders Skoglund
Johan Kåvestam
Morgan Johansson
Claes Henningsson (debut i P35)
Klas Eriksson
Kalle Karlsson
Morgan Markbrant
Johan Kettil
Anders JungermarkUIFK överlägsna i Töllsjö!
2015-06-12 21:44
I torsdags kväll åkte UIFK:s P35-gäng till Töllsjö för att möta Töllsjö IF. Väl framme på idrottsplatsen Holmängen möttes vi av en fantastiskt inbjudande gräsplan. Förmodligen den bästa planen i serien.

Länge var det dock osäkert om vi skulle kunna ställa ett lag på plan. Till slut lyckades vi få ihop tolv spelare varav två var skadade. För att få till en startelva  ställdes en hälseneskadad Johan Wengbrand i mål och Johan Kåvestam tog plats i anfallet. Även avbytaren Morgan Johansson var hälskadad men ska vi vara ärliga syntes det inte mycket av det när han väl kom in på plan.

När matchen drog igång var det tydligt att UIFK var det bättre laget. Reda efter fem minuter ledde vi med 0-2 efter mål av Anders Skoglund och Johan Lantz. Den enda gången som matchen sedan blev lite spännande var när Töllsjö reducerade till 1-2 i 18:e minuten. När Anders Skoglund genom en rabona gjorde 3-1 i 26:e minuten så kändes matchen avgjord. Johan Lantz gjorde även han sitt andra mål genom halvlekens sista spark. 

Halvtidsresultat: 1-4

I den andra halvleken forsatte UIFK att spela fin fotboll och målen fortsatte att rulla in i strid ström. När domaren blåste av tillställningen stod det 1-9 på resultattavlan. Målskyttarna i den andra halvleken var Morgan Johansson (1-5, 1-8), Johan Kåvestam (1-6), Anders Bengtsson (1-7) och Eskil Ohlsson (1-9).

Slutresultat 1-9!

Töllsjö IF var ett lag som spelade tufft och i flera fall onödigt fult. Något som UIFK inte har märkt av andra lag tidigare i seriespelet. Som tur är drabbades vi inte av någon allvarlig skada, något som faktiskt inte alls hade varit orimligt.

Tyvärr klarade vi oss inte helt utan skador. Anders Skoglund sträckte sig i vaden och Marcus Markbrant ena fot var rejält färgglad efter efter en stämpling. Förhoppningsvis är båda tillbaka till nästa match mot Borås AIK 28/6 på Lassalyckan.

UIFK:s lag mot Töllsjö IF
Johan Wengbrand
Anders Bengtsson
Anders Skyldberg
Jonas Emtervall (debut i Blåsvart)
Magnus Haglund
Marcus Markbrant
Eskil Ohlsson
Markus Lidh
Johan Lantz
Anders Skoglund
Johan Kåvestam
Morgan Johansson
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/5 17:00
0 - 1  
Sön 28/8 19:15
2 - 0  
Sön 21/8 20:00
4 - 0  
Sön 14/8 18:50
2 - 2  
Sön 26/6 19:00
3 - 2  
Sön 29/5 18:50
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ulricehamns IFK, 08/05 21:18 
Ulricehamns IFK, 03/05 13:57 
Ulricehamns IFK, 02/05 21:42 
Ulricehamns IFK, 08/03 09:26 
 
Ulricehamns IFK Webshop
Huvudsponsor
Stöd UIFK via Svenska Spel
Våra Cuper