Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ulricehamns IFK
BLI MEDLEM
Välkommen till Ulricehamns IFK!
 • Avboka eller omboka tränings- eller matchtid Mejla bokningscentralen@ulricehamn.se 
 • Öppettider Sportkontor: Måndag - fredag 8.00-14.00 | 0321 - 127 93
 • Fotbolls- & föreningsutvecklare: Fredrik Wigestål, fredrik.wigestal@uifk.se | 0761-722 770 
 • Swishbetalningar
  • Kiosk: 123 074 65 37  
  • Inträde/Halva potten: 123 087 05 01
  • Cupanmälningar: 123 166 67 00
  • Sponsring: 123 040 56 54
  • Kläder, hyror fotbollshallen, övrig fsg: 123 634 00 46
 • Bankgiro: 5815-0939 - Ange ärende i meddelandefältet
 • Livestream: https://solidsport.com/uifk 
 • Fotbollshallenhttps://www.fotbollshallulricehamn.se/
Har du frågor gällande ekonomi? Kontakta vår ordförande Sten Selin, 0706 - 490 601.
Har du frågor gällande sporten? Kontakta Fredrik Wigestål, 0761 - 722 770.
UIFK & Covid-19 (Uppdaterad 8 april)
2021-04-08 09:00

Allmänt 

Vi följer beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och är beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Det sker nya uppdateringar hela tiden och osäkerheten är stor, där nedan beslut, råd och riktlinjer kan komma att ändras snabbt. Vårt fokus är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Alla måste dock vara införstådda med att läget kan skifta snabbt – nya beslut från myndigheter kan komma, situationen kan både förvärras och förbättras.

 

Inga matcher är tillåtna före den 19 april!


Det är ok med internmatch om man håller sig just internt, inom gruppen. Det blir som en vanlig träning då. Det vi ska undvika är matcher mellan åldersgrupperna får då är det ju inte internt, bara föreningsinternt men vi ökar risken för smittspridning på det sättet.

 

Om du, eller någon i ditt hushåll är sjuk
Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vid bekräftad Covid-19 ska det dessutom ha gått minst sju dygn med symtomfrihet innan återgång till fysisk aktivitet, i syfte att minimera smittrisk och minska risken för hjärtmuskelinflammation.

När en person i ditt hushåll är sjuk och har fått ett provsvar som visar att hen har covid-19 ska alla i
hushållet, både sjuka och friska, bli kontaktade av vården och få förhållningsregler (smittspårning). Det är regler som talar om vad du behöver göra för att inte sprida smittan vidare.

Om ditt barn ingår i en så kallad "smittspårning" via exempelvis skolan ska man följa de direktiv som Västra Götalandsregionen satt upp. Läs mer här https://www.vgregion.se/halsa-och-vard/vardgivarwebben/vardriktlinjer/smittskydd-vastra-gotaland/


På träningsanläggningen

• Håll avstånd till varandra (förutom den närkontakt som är en naturlig del av spelet)
• Dela inte utrustning med varandra, ex vattenflaska, MV-handskar eller vantar
• Undvik samlingar och övrig trängsel i omklädningsrummen
• Res till och från aktiviteten individuellt
• Utför aktiviteten i mindre grupper (en normalstor trupp på ca 30 spelare kan träna ihop utomhus. Är man fler måste gruppen delas och vara på varsin planhalva)


I fotbollshallen

Under en träning får max 50 personer vara på planen. Dela upp gruppen och sprid ut er över hela ytan. Endast spelare och ledare får vara på planen under träningen. Övriga rekommenderas att vänta utanför alternativ sitta utspridda på läktaren. Om det är ett lag som tränar när ni kommer till hallen väntar ni på läktaren tills laget före er lämnat hallen. Då går ni ner till planen via trappan vid gymmet. Oavsett, håll avstånd!
I övrigt gäller samma restriktioner som ’På träningsanläggningen’.


Övrigt
Försök inte att hitta ”kryphål” i restriktionerna. Vid osäkerhet, ta det säkra före det osäkra. Sunt förnuft kommer vi långt på.

Webshopen är öppen!
2021-04-07 23:05
Nu smyger vi igång vår webshop!

I samarbete med Tshirt.se har vi startat vår webshop. Vi har hittills fyllt shoppen med basprodukter ur vår klubbprofil samt ytterligare lite nya, snygga kläder. Du kan som vanligt personalisera dina kläder med namn och initialer.

Vi har lite kvar att fila på den, bland annat något mer betalsätt och leveranssätt, samt att kontinuerligt fylla på med ytterligare produkter.

Genom vårt fina samarbete med Scantrade/Umbro har vi dessutom kanonpriser på produkterna, samtidigt som varje krona du handlar för genererar en sponsring till oss. En Win-Win-Win, alltså!
Du kan betala med kort och du kan få paketet hemlevererat. Nu ska vi bara fixa Swish och en möjlighet att hämta ut ditt paket i Ulricehamn hos någon av våra hjälpsamma sponsorer med bra öppettider.

Gå in i shopen och klicka hem lite kläder och visa att du är en stolt blåsvart spelare eller supporter!

Shopen hittar du på http://shop.uifk.se
Korttidsarbete och begränsad verksamhet okt-dec 2020
2020-10-13 10:18
Utomhussäsongen är över och nu i oktober var det tänkt att vi skulle arrangera vår första gåfotbolls turnering och lite senare Pia Sundhage Futsal Trophy. Allt detta är inställt och efter en tung säsong ekonomiskt har vi tyvärr i och med detta valt att använda möjligheten att korttidspermittera vår föreningsutvecklare Fredrik Wigestål för att på så sätt förbättra föreningens ekonomi.  

Fredrik kommer under perioden 1 oktober till 31 december endast arbeta 16 timmar/vecka så det är begränsat vad som kommer att kunna genomföras under den perioden. Tyvärr innebär detta också att de ledarutbildningar som annars skulle ha hållits under hösten får skjutas upp till ett senare tillfälle. 

Vi ber om allas förståelse att saker och ting kan ta längre tid att utföras alternativt får ställas in under rådande läge.

Sten Selin, ordförande
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F2013, 01/04 19:35 
P2011, 01/04 12:52 
Fotbollsskolan - 6 år (2015), 23/03 09:00 
P2011, 15/03 15:37 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang