Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Ulricehamns IFK
BLI MEDLEM
Välkommen till Ulricehamns IFK!
 • Avboka eller omboka tränings- eller matchtid Mejla bokningscentralen@ulricehamn.se 
 • Öppettider Sportkontor: Måndag - fredag 8.00-14.00 | 0321 - 127 93
 • Fotbolls- & föreningsutvecklare: Fredrik Wigestål, fredrik.wigestal@uifk.se | 0761-722 770 
 • Swishbetalningar
  • Kiosk: 123 074 65 37  
  • Inträde/Halva potten: 123 087 05 01
  • Cupanmälningar: 123 166 67 00
  • Sponsring: 123 040 56 54
  • Kläder, hyror fotbollshallen, övrig fsg: 123 634 00 46
 • Bankgiro: 5815-0939 - Ange ärende i meddelandefältet
 • Livestream: https://solidsport.com/uifk 
 • Fotbollshallenhttps://www.fotbollshallulricehamn.se/
Har du frågor gällande ekonomi? Kontakta Sten Selin, 0706 - 490 601, sten.selin@ajelke.se
Har du frågor gällande sporten? Kontakta Fredrik Wigestål, 0761 - 722 770.
Övriga frågor besvaras av vår ordförande Fredrik Målberg, 0704 - 717 121
UIFK & Covid-19 (Uppdaterad 8 sept)
2021-09-08 13:15

Allmänt (gäller tom 30/9)

Vi följer beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och är beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Vårt fokus är att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter.

Folkhälsomyndigheten har tagit bort de allmänna råden kring idrottsaktiviteter och råden riktade specifikt till idrottsföreningar. Det innebär att det inte längre finns någon särskild begränsning vad gäller träning, tävling och matcher i Folkhälsomyndighetens föreskrifter om allas ansvar.

 

Varje individ är skyldig (enligt pandemilagen) att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda sig själv och andra mot spridning av covid-19. Stanna hemma vid symptom!

 

Vi ska fortsätta hålla avstånd och undvika trängsel (utom den som är en naturlig del av spelet).

 

Vi ska undvika samlingar och övrig trängsel i omklädningsrummen.

 

Publik (gäller tom 30/9)
Maxantalet för deltagare vid offentliga tillställningar, som regleras i den tillfälliga pandemilagen, har höjts. Här berörs idrottstävlingar på avgränsad arena där publik tillåts.

Till minne av Jan-Åke Carlsson
2021-07-11 12:34
 
Nyligen nådde oss budet att vår vän och föreningsmedlem Jan-Åke ”Lillen” Carlsson avlidit i en ålder av 74 år.
 
För oss som är och har varit aktiva i UIF, IFK Ulricehamn och sedermera Ulricehamns IFK är det en god vän och engagerad föreningsmedlem som saknas.
 
Jan-Åke Carlsson var under flera år aktiv i UIF:s fotbollssektion. Han spelade i UIF:s representationslag under flera år där han mot slutet av sin tid som spelare kom att spela en match i UIF:s B-lag tillsammans med sin son Martin.
Efter sin tid som spelare axlade Jan-Åke rollen som ungdomsledare i UIF. Han var en uppskattad tränare med mycket humor men var också angelägen om att lära ut ”den gröna mattans schack” från grunden. Jan-Åkes stora fotbollsintresse avspeglades i hans sätt att agera och verka som tränare.
 
Vid tiden för sammanslagningen mellan UIF:s fotbollssektion och IFK Ulricehamn var Jan-Åke tränare för UIF:s juniorlag som då var mycket framgångsrikt. Jan-Åke kom att ingå i den arbetsgrupp som arbetade med och förberedde sammanslagningen mellan föreningarna.
 
I den nya föreningen fick Jan-Åke tillsammans med Stefan Sigvardsson och Per-Åke Knutsson ansvaret för herrarnas seniorlag från start. Jan-Åke kom sedan under många år vara engagerad i olika roller i föreningen.
För en förening av UIFK:s storlek med stor och viktig ungdomsverksamhet är medlemmar som Jan-Åke ovärderliga. Tusentals timmar har Jan-Åke spenderat både på och vid sidan av fotbollsplanen. Som spelare, tränare, ledare, chaufför, materialförvaltare, funktionär mm.
Jan-Åke var en genuin föreningsmänniska där vi, hans kamrater med olika roller i föreningen, känner stor tacksamhet för att få haft glädjen och nöjet att arbeta med Jan-Åke. Vi minns Jan-Åke som en människa med en stor portion humor och alltid tid över för ett samtal om fotboll och om livet i stort.
 
Våra tankar går till hans fru Karin och barn och barnbarn.
 
 
För Ulricehamns IFK
 
 
Bengt-Olof Foss och Mikael Kindberg
Välkomna till match!
2021-05-31 10:53
Nu är det dags att börja titta på fotboll!

För att kunna förhålla oss till restriktioner och förhållningsregler har vi i samråd med Kommunens företrädare lagt upp en plan för hur vi ska kunna ta emot så många fotbollsintresserade som möjligt, men samtidigt sköta detta på ett så smittsäkert sätt som möjligt.
 
Till alla seniormatcher kommer vi därför att sälja förköp så att vi kan hålla koll på hur många som betalt inträde och att du som köpt verkligen får plats inne på arenan. Förköp gör du i vår webshop, http://shop.uifk.se där du väljer "Matcher & Evenemang". Där kan du även förköpa dina Halva Potten-lotter.
 
Det är först till kvarn som gäller, både för Blåsvarta supportrar och andra!
 
Vi kommer i de flesta fall att kunna ta emot publik både på läktaren och i slänten.
Vi kommer att ha flera entréer och utgångar, samt även skicka ut någon satellitkiosk så att trängseln blir så liten som möjligt.
Mer information kommer efterhand att dyka upp i våra sociala medier.
Vi räknar med att förköpet öppnas cirka en vecka innan matchen.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr Senior, 12/09 16:06 
Herr Senior, 05/09 09:09 
Herr Senior, 03/09 15:28 
Herr Senior, 22/08 20:43 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang