UIFK Herr - Dalstorps IF 0-1
2020-03-22 14:53
Idag spelade vi en sådan där match som all vill ha, derby mot ett lag som ligger serien högre. Dalstorps IF kom på besök till Lassalyckan. Vi närmar oss seriestart och då vill man ha tuffa matcher som säger något om var vi är i vår planering.

Ska man se till den här matchen så är vi verkligen långt fram, vad det gäller den fysiska statusen. Dalstorp får nog böja träna upp sin spelare, "Burken" hade fullt upp med att ta hand om skadade Dalstorpsspelare. Dauerbindor verkar vara en bristvara i båda lagen. Adam Svenson tar emot beställningar, det gäller bara för oss att hämta grejerna. Kan du ta med dom på måndag Adam, så skulle jag vara tacksam.

Första halvlek är en sådan där halvlek där båda lagen känner på varandra, farligaste chansen skapar Dalstorp då Daniel Svenningsson får iväg ett skott som tar i ribban. Vi spelar smart och ger endast bort kanterna till Dalstorp  som kommer fram med bra inlägg men värt försvar är med på noterna. Adam Tingström vill jag hålla fram, vilken fin match du gör enkelt är alltid bra och du ser hela tiden till att du är spelbar.

Funderar i halvlek och sen ska det till en del byten.

Andra halvlek fortsätter med bra fotboll, men i den 65:e minuten tar vi fel beslut och Dalstorp gör 0-1 på nick efter en fin slagen frispark. Vi börjar bli lite mer desperata för att få till en kvittering, men det närmaste vi kommer är en bra räddning av deras målvakt.

Tyvärr förlust, men en match som vi kommer att ta med oss, många som visar på att en startplats är inget som man prenumererar på.

Tack killar för en fint genomförd match och tack Dalstorp för att vi fick möta er!!