UIFK Herr - IFK Trollhättan 7-0
2019-08-24 20:32
Idag spelade vi mot IFK Trollhättan på Lassalyckan i en sådan där match där vi förväntas ta tre poäng, då IFK ligger på den undre halvan. Men sådana matcher är inte dom enklaste, för det betyder att vi ska föra matchen, sätta tempot och inte dela med oss bollen.

Matchplanen är klar och redan i den 3:e minuten skickar Emil Laposa iväg ett underbart inlägg som Daniel Helin går upp och touchar med huvudet för att se  den segla in 1-0. 2-0 kommer i den 29:e minuten då Kristoffer Johansson skickar in en hörna som Adam "Svenzema" Svenson enkelt går upp på och bockar in med sin härliga nickförmåga. Vi fortsätter att skapa chanser utan att få in 3-0, men i den 43:e minuten spelar Svenzema loss Kristoffer Johansson och han trär in bollen till 3-0. Detta är också halvtidsresultatet.

Inte mycket att diskutera i halvtid mer än att hälla uppe nivån och fortsätta trycket.

4-0 kommer iden 56:e minuten då Oscar Gotting ger bollen till Kristoffer Johansson. Nu knäar IFK Trollhättan ordentligt. 5-0 kommer i den 71:a minuten då Kristoffer Johansson  återigen kommer fram och avslutar, nu snyggt serverad av Daniel Helin och Alfred Selin. 6-0 kommer i den 74:e minuten, då Kristoffer Johansson gör sitt fjärde mål i matchen. 85:e Minuten och Johan Berntsson vinner ett par närkamper och slutligen blir han fri med IFK Trollhättans målvakt, visar på kyla när han gör 7-0.

Just nu måste lagen vara bra om dom vill hämta poäng, vilket lag som vi besitter just nu. Alla elva på planen är bra och vi har en bänk som kan gå in och förändra matchbilden eller hålla den där vi vill. Magiskt Gubbar!!!