Tvärred/Vegby FC A - UIFK Herr U 0-3
2019-03-30 15:05
Idag spelade vi med vårt U-Lag på Lassalyckan och mötte Tvärred/Vegby FC A-lag. Vi spelade mot ett lag som ville sätta hög press och många gånger blev det över gränsen.

Killarna håller sig lugna och vet att dom kommer inte att klara det här spelet i 90 minuter. Skickliga som vi är med boll är det, lite av att tacka och ta emot. Första halvlek slutar 0-0 och det är nog TV mest nöjda med. Skönt att se hur killarna ställer upp på varandra och löser en del problem.

24. Otto Gustafsson

Den här truppen snittar 18 år som trupp, kan man ha det mycket bättre som ledare att veta vilken framtid som finns i föreningen.

Andra halvlek försöker vi att lyfta genom att diskutera igenom första och få ett bättre anfallsspel, till andra.

Vi tar tag i andra halvlek direkt ifrån början och man ser att TV börjar få det jobbigt med sitt sätt att spela. 0-1 kommer i den 62:a minuten då Adam Svenson förvaltar en fin passning av Stjepan "Stippan" Stipuric. 0-2 kommer i den 75 minuten då Jeremias Johansson håller sig framme och löser det på bästa sätt efter lite kalabalik i försvaret. Jeremias har nog bästa målsnittet i UIFK Herrs historia. 5 minuter och ett mål, hade även läge för ett till, men som sagt han vet var han ska vara, när det luktar målchans. Sehand Azedin slog frisparken som "Jerre" tog hand om. 0-3 skottkungen just nu Stjepan "Stippan" Stipuric, 86:e minuten och en stenhård höger som smiter in mellan benen på målvakten. Du ska ha kredit för jobbet innan bollvinsten och hur du tog tillvara på chansen.

Vinst och man är nog gladast ihop med våra yngre spelare. "Månsa" "Jerre" och Max. Ska bli riktigt roligt att få ha er med i U-Laget under året