UIFK Herr - Kronängs IF 0-3
2018-06-21 07:01
Igår kväll var det halvtid i serien och vi mötte Kronängs IF på Lassalyckan i en liten seriefinal.

Som vanligt lite frånvaro, den kontinuiteten som vi hade i början av seriespelet, har nu under studenttider, inte riktigt fungerat. Så lite nya lösningar igen.

Kändes ändå som att vi skulle kunna göra match av det här, men i den 3:e minuten, blir vi för ovanlighetens skull fantastiskt passiva i försvarsspelet och en helt fri Kronängs Spelare får ensam nicka in 0-1. Inte den starten som vi riktigt hade förväntat oss, det blir en 10 minuters period, där vi har fullt upp med att samla ihop oss. Men sen kommer vi in i matchen mer och mer och man sitter och väntar på kvitteringen. Men då vi har svårt för att komma till slutprodukt som Fredrik säger, så blir våra anfall bara bra fram till sista tredjedelen.

Går till halvtidsvila med en känsla av att vi ändå ska kunna vända det här.

Andra halvlek och den ser ut som slutet av första bra spel fram till straffområdet, sedan blir det för plottrigt. I den 68:e minuten efter att vi inte kommit till avslut vinner Kronäng bollen och en omställning drar vi iväg och tyvärr kommer också 0-2. 74:e minuten slarvigt uppspel och en ny omställning till 0-3. Vi orkar inte riktigt hämta oss efter dessa två mål och matchen slutar 0-3.

Men nu får vi en vecka till att slicka såren och samtidigt för första gången på länge chansen att träna en full vecka, förhoppningsvis kommer även spelare att hinna friskna till.

Men Grabbar ha nu en riktigt bra Midsommar, så ses vi på måndag!!!