UIFK U - Dalstorps IF U 4-2
2017-03-08 23:41
Ordet som gällde i dagens match var karaktär. Vi kom till matchstart med ett härligt snöfall och en skön motvind. Kan det bli bättre!!!
Dessutom passade Dalstorp på att göra 0-1 redan i den 3:e matchminuten. Men vi reser oss ur detta och börjar trilla boll på ett väldigt fint sätt. Hittar en del öppningar på våra kanter, men det är ett stulet uppspel som föregår vår kvittering. 11:e minuten vinner Adam Svenson bollen, tar med den ut på kant och spelar den snett inåt bakåt till Christopher Brorsson som bara har att sätta foten till
1-1. Vi fortsätter att spela bra fotboll trots väderförhållandena. Blir lite väl mycket fokus på Domaren en stund, vilket gör att vi tappar matchen sista 10 minuterna och en hörna i den 42:a minuten resulterar i 1-2 till Dalstorp, vilket också blir halvtidsresultatet.

Bra diskussioner i pausen och vi kommer ut till andra halvlek, med en skön inställning och trygga med att det här går att vända.

50:e minuten dras Adam Svenson ner och straff, den sätter Christopher Brorsson iskallt i mål 2-2. 3-2 kommer i den 74:e minten, när Ragnar Sigurgeirsson snappar upp ett dåligt uppspel ifrån deras målvakt och säkert sätter bollen i öppet mål. Christopher Brorsson spelas fri på högerkanten och tar med sig boll, snett inåt till Adam Svenson, som läckert klackar bollen till Caesar Hjertén, öppet mål och 4-2 i den 78:e minuten. Vi spelar boll i andra halvlek, så att våra motståndare har fullt upp för att hänga med i svängarna.

Tack killar, ni visade verkligen upp vad ordet karaktär står för idag och visade en mycket fin lagmoral.