Hisingsbacka FC - UIFK Herr 6-2
2020-08-15 19:36
Idag var vi iväg till Backavallen på Hisingsbacka för att möta Hisingsbacka FC, ett lag som sparkade sin tränare förra fredagen och anser sig ha börjat sin säsong lite halvdåligt. Samma sätt som vi med raden 1 1 1 och 4 poäng. Varmt som en arabisk sommardag, vätska och dryckesperioder är inplanerade under matchen.

1-0 i 7:e minuten skott och vi är inte där på returen. 2-0 15:e minuten, nu springer man bara rätt igenom och avslutar kliniskt. 2-1 i den 18:e minuten Kristoffer Johansson får en genomskärare av Daniel Helin och vi är med igen. Detta är även halvtidsresultatet.

Ändrar en del för att försöka påverka vår situation i matchen och det känns inte hopplöst!!

Vi kommer in i andra halvlek och känner direkt att det finns möjligheter, men dom släcks i den 54:e minuten då vi tappar boll och ger ett friläge till 3-1. 4-1 kommer bara 4 minuter senare i den 58:e minuten, då vi åker på en omställning, återigen efter tappad boll. 5-1 i den 60:e minuten skott och retur, känns det igen. Det skulle även bli 6-1 i den 74:e minuten då vi återigen åker på en omställning och snett inåt bakåt. Sönderfallet tar dock slut där och vi börjar visa en hel del hjärta på många spelare. 6-2 kommer efter en hörna av Hassan Kanaan, som går fram till Daniel Helin som bara behöver buga in den i den 82:a minuten. Deras målvakt ser till att vi får till ett läge för även 6-3, men tyvärr det är inte våran dag och givetvis går den utanför, med liten marginal.

3-10 på två matcher är ju inte precis bra, när det som vi anser oss bäst på är försvarsspelet. Nästa lördag möter vi IK Kongahälla på Lassalyckan och här behöver vi vända på trenden.

Två lag som vi mött nu har visat upp en oerhörd effektivitet, med sina forwards som hela tiden söker sig till boxen och är beredda på allt, vi måste hitta dit också med våra forwards.

Bryt ihop ikväll för nästa vecka är det dags att visa varför vi är bra och då får vi även ta in publik, så det borde ge lite extra energi.

Ni är ett gott gäng, men på lördag vill jag se att alla i gänget vill vara med och bidra för nu höjer vi nivån, eller hur!!!!