UIFK Herr U - Limmareds IF U 8-0
2019-06-11 07:08
Igår kväll spelade vi mot Limmareds IF U på Lassalyckans Konstgräs. Då vi har en hel del spelare borta på grund av skolresa efter studenten och en del sjukdomar skador. Så lät vi hela truppen spela igår som fanns tillgänglig 18 spelare. Istället för att träna med ett fåtal, vi gjorde en Skene.

Första halvlek startar och Limmared tar oss lite på sängen med att sätta en hög press och vi blir lite villrådiga i vårt passningsspel och slår bort en del enkla bollar. Men efter c.a. 10 minuter börjar vi reda ut deras spel mer och mer för att i den 11:e minuten ta ledningen med 1-0 då Daniel Helin på en fin passning av Emil Laposa slår den i mål. 17:e minuten kvitterar Kristoffer Johansson Limmareds fina mål på bortaplan, med att dra iväg ett skott från halva planen till 2-0. Här efter tröttnar Limmared betydligt och vi fortsätter att rulla boll, med många skapade målchanser. 3-0 kommer iden 20:e minuten, det är Johan Berntsson som plockar ner en snygg passning ifrån Azad Rakh och kommer helt fri och inget misstag där inte. 4-0 äntligen får Oscar Gotting i ett nytt friläge sätta bollen, efter att Daniel Helin har frispelat honom i den 33:e minuten. Vi gör 5-0 i den 34:e minuten Kristoffer Johansson är målskytt och Johan Berntsson spelar fri honom. Halvtidsresultatet också.

Vi gör 7 byten i halvlek, för att vila en del spelare och ge alla chansen till mycket speltid. Andra halvlek börjar och vi fortsätter att spela runt och skapa lägen. 6-0 gör Elvin Cuni i den 50:e minuten, fint framspelad av Christopher Brorsson. Elvin Cuni gör även 7-0 i den 64:e minuten, den här gången är det Olle Karlsson som står för passet. 68:e minuten kommer även 8-0 det är Adam Tingström som håller sig framme och trycker in bollen efter en tilltrasslad situation. Det blir även slutresultatet.