Rydboholms SK - UIFK Herr 2-1
2019-08-31 07:44
Igår kväll var vi i Rydboholm för match på Konstgräset där alla förhållanden var perfekt

Vi möter ett lag som jobbar för sin fortsatta överlevnad i Division 4 och vi får problem redan ifrån första början, men ett klumpigt försvars arbete ger oss en straff i den 9:e minuten. Kristoffer Johansson kliver fram och sätter den till 0-1. Tidigt mål och det känns som grabbarna blir lite bekväma. Rydboholm sätter press på oss hela tiden och vi spelar inte riktigt matchen. Två innermittfältare som jobbar mot en innermittfältare och låter den andra hämta boll. Är inte vad vi förväntar oss, läs spelet och vi hade fått stopp, på denna bit. Men efter 0-1 målet så äger Rydboholm första halvlek helt. Andra bollar går till dom och varje motlägg vinner dom. Så 1-1 kommer i den 26:e minuten på ett distansskott då Andreas inte se avslutet. Blir även halvtidsresultatet.

Mycket snack i halvlek om hu vi agerar på planen, gör att vi ändå går ut med en förändring i hur vi ska spela till andra.

Men i 53:e minuten kommer deras spelare felvänd och med flera försvarare bakom, ser inte ut som en situation, men han tar chansen vänder sig snabbt om och tåar in 2-1. Vi lyfter laget och stoppar in lite avbytare, för att höja nivån. Kommer till många avslut men bara på distans. Deras målvakt och försvar gör en heroisk insats. Vi lyckas inte stoppa in 2-2 målet och jag vill bara gratulera Rydboholms SK till en väl genomförd match. Vi får slicka såren och komma igen mot Limmareds IF på lördag.