UIFK Herr - Alingsås IF FF 3-2
2018-09-09 07:39
Veckan som såg bra ut med spelare, så är det inga problem, men som vanligt blev det en del frånfällen. Våra tränare får verkligen pussla för att laget ska se bra ut till matchstart, men då detta är mer vardag, så löser man det igen!! Vi har en fantastisk grupp med spelare och det är ett nöje att få träffa dom vecka in och ut. En halvdålig träning i onsdags, steppades upp till torsdags träningen.

Igår lördag hade vi nöjet att möta seriens bästa lag Alingsås IF FF på Lassalyckan. I våras spelade vi ut dom i första halvlek så att sjöng om det. Men vi visste hur dom spelade och hur vi skulle få stopp om vi gjorde det rätt. Det gör vi den första delen av halvlek ett, sen börjar vi fuska lite och släpper in dom i matchen. Höstens hetaste spelare Kristoffer Johansson gör 1-0 efter 12 minuter, fint framspelad av Daniel Helin och Simon Håkansson. Tyvärr kommer 1-1 innan paus efter ett antal dåliga motlägg.

Paus och som vanligt ett bra snack för att höja nivån till andra halvlek.

Alingsås IF FF kommer ut som dom serieledande som dom är och vi får fullt upp. 66:e minuten hörna, vilket vi hade problem med matchen igenom och 1-2. Men eftersom vi har kanske seriens mest tappra gäng så ger man inte upp. 76:e minuten kommer en gammal klassiker ifrån Vegby. Då Anton Claesson sätter en boll i djupet till Kristoffer Johansson och tro det eller inte med en bredsida placerar han bollen i mål. 2-2. 3-2 kommer i den 81:a minuten då Adam Svenson lyckas med en lobb (vad underbart skönt att du fick göra mål igen), givetvis är det Kristoffer Johansson som står för framspelningen. Är man LAGKAPTEN. så gäller det att visa det också.

Alingsås IF FF ni tycker säkert inte att detta var rättvist, men vi vet hur det kan vara inom fotbollens värld. Så se till att i går fullt nu resten av matcherna.

Tack killar för det ni ger oss ledare/tränare, det är en ynnest att få vara med er.