UIFK Herr U - Sjömarkens/Sandareds IF U 3-2
2018-08-29 18:44
I tisdags kväll spelade vi mot Sjömarkens/Sandareds IF U med vårt U-lag på Lassalyckan, vilket också var sista matchen på hemmaplan. Resterande matcher är på bortaplan. (2 Stycken).

När man ser till resultatet så ser det ju ut som en jämn match. Men den första halvlek som vi gör är också avgörande för matchen. Vi bryter ner deras spelartrupp, med mycket bra passningsspel och rörelser.

1-0 kommer i den 18:e Minuten när Aman Okbazgie samlar upp en boll efter hörna och med sin rutin, böjer in den i bortre hörnet. Det var också Amans Comeback efter en lång skadeperiod. Den killen hade en fösta halvlek som heter duga. 2-0 kommer, minut 21 och det är Emil Laposa som stör backen till ett dåligt hemspel, där är Adam Svenson och snappar upp bollen och säkert sätter den i mål. Ser ut att kunna rinna iväg, men då spelare vägrar att skjuta i bra lägen och våra motståndare kämpar heroiskt så blir detta halvtidsresultatet.

Vi byter in 6 nya spelar i halvtid och hoppas att vi ska kunna höja tempot. 3-0 kommer i den 62:a minuten genom Adam Svenson fint framspelad av Elvir Preteni. Ser bra ut, men nu börjar våra spelare att slarva med boll och sänker nivån i bolltempot. 78:e minuten hörna och 3-1. 3-2 kommer i den 83:e minuten. vid slarv, inspel och fri spelare. 3-3 ser ut att komma också men deras spelare är offside och målet blir bortdömt. Synd att vi avslutar en riktigt väl genomförd match på det här viset, men det visar på hur svårt vi har det i vissa lägen och hur nivån kan sjunka ifrån topp till bott. Vi vinner matchen med