Sandareds/Sjömarkens IF U - UIFK Herr U 2-5
2018-05-14 22:43
Ikväll var vi i Sandared och spelade på Sandevis Konstgräs, mot Sandared/Sjömarkens IF med vårt U-lag, Herr.

En vacker kväll och den inspirerade nog våra spelare, för man presterade även en vacker fotboll. Lite ny spelare och en bra genomgång sen var vi klara för match.

Första målet kommer redan i den 3:e Minuten, signerat av våra hemvändande amerikanare. Axel Svenningsson sätter ut bollen på kanten till Caesar Hjertén. Han i sin tur serverar den snett inåt bakåt och Simon Håkansson, får till en drömträff till 0-1.
0-2 kommer i den 13:e minuten, då Caesar Hjertén kommer runt igen och spelar Olle Karlsson som drar till direkt, inget hårt skott, så Dennis Karbin var tvungen att hjälpa bollen in i mål.
23:e Minuten Amerikaspel igen och då vet ni ju vad som brukar hända. Axel Svenningsson till Caesar Hjertén och bollen till Olle Karlsson, som den här gången sätter den helt själv 0-3.
Bra koll på både matchen och allt annat, blir vi överrumplade av en lång boll och frispark, den skruvas in listigt och ställer Dennis i målet, 1-3 i den 45:e Minuten.

Vi byter in bänken i halvlek, samtidigt som vi konstaterar att det finns inget att ändra på, utan bara fortsätta.

Tidig målgörare i halvlekarna Simon Håkansson, är framme igen i den 47:e Minuten och sätter 1-4, efter ett fint arbete av Caesar Hjertén som framspelare.

Skulle det bli mål ikväll så var Caesar tvungen att delta.

I 62:a fälls Noak Bredin och Straff, det blir Axel Svenningsson som kliver fram och stabilt sätter den till 1-5. Här kommer en period då vi gör lite svårare saker och bjuder in våra motståndare i onödan. I 78:e minuten får även dom Straff och är lika säkra, så 2-5.

Slut på bjudningarna och vi tar tag i spelet, med lite mer skärpa och kanske lite mer ego i vissa situationer, så hade vi gjort fler mål.

Men killar tack för den fina fotbollen som ni bjöd oss ledare och även vår publik på. Dom kommer säkert även nästa match. Då är det Kinna IF hemma.