Gnosjö IF - UIFK Herr 1-3
2017-05-19 16:43
Nej, det är inget skrivfel. Igår Torsdag kom ÄNTLIGEN, den där trepoängaren som vi har jobbat så hårt för.

Vi åkte till Gnosjö, med en positiv inställning efter onsdagens träff med den fantastiskt härliga personen Jim Thuresson. Som vanligt lite halvrörigt vid samlingar för bortamatcher, då det ska komma in folk ifrån alla håll. Men detta är en faktor som vi inte påverkas av längre.

Vi börjar matchen ifrån allra första början och sätter ett tryck på Gnosjö, som har fullt upp med att freda sig och vi närmar oss matchminuterna 20-25. Men idag var det vår tur för i minut 22 sätter Simon Jensen bollen till Daniel Blomgren som slår ett inlägg och vi får se Daniel Helin "flyga", med en perfekt pannträff nickar han in 0-1. Vi fortsätter att hålla spelet uppe och att komma till målchanser. I 39:e minuten blir Daniel Helin nedsparkad i straffområdet, med straff som följd. Mauro Santos Widenby är som vanligt säker i sitt straffskytte och 0-2. En härlig känsla för alla som är med att få ta med sig detta in i halvlek.

Vi diskuterar igenom och är ändå inte helt nöjda, då vi ser möjligheter hela tiden.

Andra halvlek börjar och vi fortsätter att föra matchen. I den 53:e minuten får vi en frispark, runt 30 meter ifrån mål, Daniel Blomgren lägger upp den och drar till med ett skott i bortre burgaveln, på en chanslös målvakt 0-3. Men här börjar vi tappa lite av matchen och Gnosjö börjar ta över mer och mer, men ett stabilt försvarsspel, gör att dom inte hittar fram till mer än långskott. Men i den 85:e minuten spräcker dom vår nolla, då man nickar i 1-3 efter hörna. Detta blir också slutresultatet.

Den här kvällen i Gnosjö, kommer vi att ta med oss framöver, det var många som tog några extra steg och hela laget visade upp sig från det som vi vetat har funnits där hela tiden. Nu kom också resultatet.

Tack Grabbar för det ni visade upp igår, man njuter fortfarande!!!