Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mariedal - UIFK 0-7
2022-05-08 22:01

Vi spelade idag (8maj) mot Mariedal för tredje gången i år. Spelarna som var med var: Anton(mv), Joel A, Lawin, Arvid, Alvin, Albin, Isak, Joel S, Erik, Ludvig R, Emil, Emilio, Felix och Alexander. Speltiden blev 55-90min/spelare.

 

Redan i den 2 minuten så tar vi ledningen med 1-0 genom Alexander efter bra spel och assisten kom ifrån Felix. Mariedal var mycket bättre idag än när vi spelat mot dem tidigare. Det står 1-0 till oss i halvtid.

 

I den 50 minuten så sätter vi en hög press och då får Ludvig R en boll som han på ett tillslag sätter 2-0. I den 67 minuten slår Isak en hörna direkt in i mål. Minuten innan det målet får Mariedal en spelare utvisad. Detta innebär att vi blir övertaliga på centralt innermitfält och då blir det mer målchanser till oss. I den 73 minuten så kan Emil slå in bollen till 4-0 i öppet mål eften en fin assist av Felix. 

 

Sista 10 minuterna så trummar vi på och i den 81 minuten slår Emilio in 5-0 efter ett mycket bra spel av flera spelare, assisten kommer från Felix. I den 83 minuten så gör Felix 6-0 efter assist av Ludvig R. I den 85 minuten så fastställer Emilio slutresultatet till 7-0 efter assist av Ludvig R.

 

Vi gör en bra insats idag. Försöker spela efter våra principer. Det är inte lätt att spela mot ett lag som försvarar sig kompakt. Mariedal skapar flera målchanser i denna match. När de får en utvisad så orkar de inte hålla emot längre och då rinner siffrorna iväg. 

 

Vi tar med oss att lägga energi på det vi kan påverka, om det är våra passningar eller vad det är spelar ingen roll. Bra att vi gör en bättre insats idag än den mot F/S/B. 

 

En segersång efter matchen för första gången under min tid i UIFK, lite små trevligt. Bra iniativ från er spelare.

 

Pennfäktare

Jerry

 
Huvudsponsor
Samarbeten
Stöd oss genom att handla som vanligt!
Våra evenemang