Du vet väl att du kan sponsra Ulricehamns IFK när du handlar på ICA Tornet? Klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ulricehamns IFK
Dam U2 - 2014

Välkommen till damjuniorlaget!
Träningstider:
Måndag 19.00-20:30 A-plan
Onsdag 17:30-19:00 B-plan
Torsdag 17:30-19:00 B-plan

 
Kontaktuppgifter:
Frida Rosell, tränare 
Joachim Holmberg, tränare
Jakob Åhsen, tränare 0723-05 20 13
Lisa Åkesson, lagledare 0735-98 11 24
Katarina Sjögren, lagledare  0708-72 31 12

 

Anslagstavla (viktigt just nu)
 
Kronängs IF - UIFK Damjuniorlag 2 1-3
2015-10-04 22:16

Då kommer kvällen och årets sista reportage ifrån U2 som spelade sin sista seriematch för året och ståtar efter den här matchen med Tabellraden 16   14  2  0  63-19  +44   44. Imponerande siffror, att gå igenom en serie helt obesegrade är en härlig känsla.

Champangen var på kylning denna magiska söndagskväll på Kronäng arena i Borås.

Koncentrationen inför matchen kanske inte var 100% men när matchen väl drog i gång så var det full focus som gällde. Det som gällde var att gå obesegrade genom årets serie, seriesegern var ju redan klar sedan tidigare.

Kronäng gör 1-0 i den 11 minuten, det var enligt oss på bänken solklar offside men som alltid är det domaren som bestämmer…

1-1 kommer i den 16 minuten och görs av Filippa Sundling på en “patenterad” löpning på högerkanten av Lina Nygren.

2-1 i den 31 min görs av Ebba Fritzson på i princip samma sätt av Lina igen som kopierar föregående målpass.

3-1 i den 61 min av Ebba Fritzson på pass från Jenny Olsson.

Det var aldrig något snack om vart segern skulle gå då vårt bollinnehav var 80%…

Nadde Kreit och Ebba Fritzon gjorde utmärkta insatser i dagens match och visar att vi har en god återväxt så det är bara att jobba på tjejer…

Värt att notera denna afton var att F00 endast förlorat 1 seriematch på 3 år.

Seriesegrare UIFK div 2 södra flick 2015

Magnus, Henrik, Patric
UIFK Damjuniorlag 2 - Bergdalens IK 5-0
2015-09-18 22:29

Innan matchen ikväll visste vi att vi var klara seriesegrare, och både jag och Magnus kände att det här kommer att bli en match som vi kanske kan ha svårt för att motivera våra tjejer. Men som vanligt bevisade ni motsatsen tjejer, genom att spela den bästa fotbollen som vi har sett under säsongen. Alla och då menar vi verkligen alla visade prov på hur bra vi verkligen är, när man ser spelet ikväll, då tror jag ingen funderar över varför det här laget vann serien.

 

Vi sätter fart direkt och ger inte Bergdalen någon möjlighet, 1-0 kommer i den 5:e minuten genom Maja Udd som blir serverad på silverfat i djupet av Najwa "Nadde" Kreit. Linna Nygren sätter 2-0 i den 21:a minuten, det är Maja Udd som står för framspelningen. 3-0 kommer i den 30:e minuten Maja Udd som sätter den i mål, efter ett fint växelspel med Therese Jerlbo.

 

Känner i halvlek att vi inte har något direkt att diskutera, spelar en lysande fotboll i första halvlek och ger inte våra gäster mycket till möjlighet att spela sitt fina spel. Försvarsspelet idag var rent ut sagt lysande. Om ni undrar så fråga Johanna Todorovic i målet.

 

Andra halvlek och vi väntar oss att Bergdalen ska växla upp, men vi har som Susanne Pettersson säger, bestämt oss. Den här matchen är våran ifrån början till slut. 4-0 kommer i den 47:e minuten Maja Udd snyggt framspelad av Ellen Thor. 5-0 kommer i den 51:a minuten, då Najwa Kreit läser sönder ett uppspel och snor bollen, för att sätta den utom räckvidd för målvakten.

 

När vi ledare annade "Ugglor i mossen" om att den här matchen kommer att bli svår, då vi redan vunnit serien och ska gå ut för en match mot ett riktigt bra motstånd. Då visar ni upp varför vi vann serien i årets bästa match. Så många som gör sin, del i det här laget och man förstår framgångarna, för den här gruppen.

 

Man ser ett helt underbart försvarsspel ikväll med Ellen Thor (-91), som en av dom ledande. Man ser Tilde Svensson, visa sin rätta sida och pondus, Wilma Johansson har sällan en dålig lägsta nivå. Är närmare Hysén klass oftast. Julia Josefsson och Hanna Schoultz delade på backplatsen till höger och jag skulle som tränare vara avundsjuk om jag mötte det här försvaret. Så kloka och så mycket timing, i det ni gör.

 

Ett mittfält, med en deffensiv Lisa Wistberg (vad underbart fin du sköter detta). Höger Lina Nygren, mittar Jenny Olsson och Najwa Kreit (-91), Vänster Therese Jerlbo, det mittfältet med dom lösningarna och den energin är det inte många som slår och det visade dom ikväll igen. På topp Maja Udd, mer behöver inte sägas.

 

Den matchen som spelades ikväll skulle jag vilja haft inspelad, för jag tror inte vi kan prestera mycket bättre än det här i varje lagdel. Jonas, Bergdalens ledare tackade för lektionen.

 

Hoppas att Pizzan satt som en smäck, efter en underbart bra genomförd match.

 

Magnus, Mårten, Nordan och Patrik

UIFK Damjuniorlag 2 - Nittorps IK 4-2
2015-09-11 21:48

Ikväll spelade vi mot Nittorps IK på Lassalyckan och visar upp en fantastisk första halvlek, där bollarna sitter i djupet gång efter annan. Redan i 8:e Minuten kommer 1-0 genom Maja Udd fint serverad av Tilde Svensson. 2-0 kommer efter 15 minuter Maja Udd, den här gången är det Lisa Wistberg som står för framspelningen. Så här fortsatte det halveken igenom, ett rent under att det inte blev fler mål och en duktig målvakt i moståndarlaget. I 34:e minuten bjuder vi in Nittorp i matchen igen genom att slarva i försvarsarbetet, 2-1 och dom är med, hur underligt det än låter och ni som såg matchen kanske funderade.

 

Vi snackar igenom första halvlek och gör en del småjusteringar inför andra.

 

Nittorp kommer ut som ett nytt lag i andra halvlek och vi har full upp med att freda oss ifrån alla attacker, men ett bra försvar och en bra målvakt lyckas vi reda ut stormen. 63:e minuten hittar Lisa Wistberg, Maja Udd med en bra passning i djupet och nu lyckas inte ens deras duktiga målvakt, lura Maja på 3-1. 66:e Minuten återigen en bra djupledspassning som skär rätt igenom deras försvar fram till Maja Udd som sätter 4-1, det är Tilde Svensson som hittar luckan, för sin fina passning. I 71:a minuten står vi och sover som spelare, som ledare är vi riktigt medvetna om att det är en hörnvariant på gång. En kort hörna som man sätter upp i Johannas långa hörn, snyggt, men vi pratade om det här tjejer.

 

Magnus, Nordan, Patric och Dan

 

 

Spelade matcher
Sön 8/10 12:00
2 - 0  
Ons 4/10 19:30
3 - 1  
Sön 1/10 19:00
6 - 0  
Lör 30/9 15:15
3 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ulricehamns IFK, 01/12 12:00 
Ulricehamns IFK, 08/10 09:38 
Ulricehamns IFK, 08/10 09:35 
Ulricehamns IFK, 30/03 22:13 
 
Huvudsponsor
Samarbeten
Våra evenemang