Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Habo Cup 2018
2018-06-05 11:44
Då var det snart dags för årets upplaga av Habo Cup som sedvanligt går av stapeln första helgen i Juli (30/6-1/7). 

Vi har i år ett lag som har första match 10,30 och ett lag som har första match 09.00. Det kommer därför bli 2 samlingstider. Lagindelning är i nuläget inte klart, återkommer med det närmare cupen. Ladda ner Habo Honda Cup appen från appstore eller google play så har ni enkelt tillgång till all info.

Utrustning som föreningen står för är: Matchtröja, matchshorts samt sjukvårdsmaterial.

Packlista:
Fotbollsskor, benskydd, svarta fotbollsstrumpor (minst 2par). Mjuka skor alt tofflor att byta till mellan matcherna. UIFK träningsställ för de som har alternativt annan träningsoverall. 

Regnkläder, extra ombyte, badshorts, varm tröja, hygienartiklar, handduk.

Luftmadrass (ej dubbellmadrass pga platsbrist) sovsäck/lakan, kudde.

Ryggsäck att bära med då vi har en bit mellan sovsal och matcharena som vi kommer att gå mellan.

Lite fickpengar att handla godis/dryck på lördagskvällen.

Som vanligt önskar vi ledare att barnen själva i första hand löser sina egna bestyr, i andra hand hjälper vi ledare dem om det behövs och skulle det mot förmodan bli en situation som vi ledare står hjälplösa inför kallar vi in det tunga artilleriet d v s er föräldrar. Vi kommer vara 5 ledare som är med hela tiden. Vi har funderingar på att samla in samtliga mobiler i år mest pga att barnen ibland uppvisar vissa tendenser av att svårligen kunna besinna sitt mobilberoende. Vi ska ta en diskussion med grabbarna om detta så får vi se vart vi landar. Blir det strejk får vi väl ta oss en funderare.....

Förra året hoppade vi över disco o annat på lördagskvällen och packade bilarna fulla och drog ner till vätterns strand och badade. Trots att det mer eller mindre kändes som islossning i vattnet blev det mycket uppskattat hos killarna. Vår plan är att göra samma sak i år.

Vi tänkte att vi år ev kunde tända en grill nere på stranden och kanske göra någon aktivitet där t ex kubbmatch etc. Vi behöver några föräldrar som kan hjälpa oss med detta och förbereda. Hör av er till Andreas om ni har möjlighet.

Om ni har frågor, rikta dom till Andreas.


Nyhetsarkiv
Habo Cup 20182018-06-05 11:44
Info 20182018-01-08 11:57
 
Ulricehamns IFK Webshop
Huvudsponsor
Stöd UIFK via Svenska Spel
Våra Cuper