Dalen/Krokslätts FF - UIFK Herr 3-4
2021-06-06 07:33

Igår så åkte vi till Mölndal för match mot Dalen/Krokslätts FF på Krokslättsvallens konstgräsplan. En plan som kan liknas vid en sämre naturgräsplan på våren. Studsigt och svår att hantera boll, på ett enkelt sätt.

Vi gör 0-1 i den 16:e minuten genom Kristoffer Johansson som rundar målvakten och rullar in bollen, pass Sebastian Johansson.

1-1 kommer i den 26:e minuten då vi tappar markeringen och deras forward plockar ner bollen och gör snyggt mål.

1-2 i den 30:e minuten då Daniel Helin hittar en passning till Kristoffer Johansson som smäller upp den i krysset.

1-3 Adam "Kakan" Svenson får bollen i den 40:e minuten och lägger den i mål efter passning av Ludwig Rydén.

2-3 kommer i den 43:e minuten på ett självmål. Detta blir också halvtidsresultatet.

En rörig första halvlek och lätt svåranalyserad, mycket konstiga situationer och svagt passningsspel.

Vi gör en del byten inför andra halvlek, för att alla ska få matchtid och samtidigt kanske förändra match bilden. Matchen går lite i stå, då det är mycket avblåsningar, frisparkar och en Domartrio som skojar lite med båda lagen, vad det gäller både det ena och andra, vi får en utvisning, men som tur är så är det träningsmatch och vi får ersätta våran utvisade spelare med en ny spelare.

Det dröjer till den 86:e minuten då vi återigen misslyckas i våran markering och en frispark lobbas in  till en fri spelare som gör 3-3.

Men en match är ju 90 minuter och i sista delen gör Caesar Hjertén en fin insats, då han tar sig in i straffområdet blir hakad, men fortsätter ändå och gör mål. Domaren som var snabb på pipan, blåser straff istället och det blir Kristoffer Johansson som får avgöra till 3-4 och med ett Hattrick för dagen.

Det vi får med oss ifrån den här matchen är att det fanns en tydlig tävlingsnerv och mycket fysisk kontakt. Annars är det svårt att analysera den och få några direkta svar.

När vi kom hem så hade Fredrik öppnat upp sitt hem och sin trädgård för en lagfest. Vad skoj det var att få vara tillsammans med dom här underbara spelarna och ha femkamp och annat, vi är ett gött gäng.