Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Avslutning 2017 & Uppstart 2018 + Träningstider inomhus
2017-12-01 10:08

Hej!

Då har vi tillslut hittat ett datum för en lagavslutning för säsongen 2017 och det får väl även ses som en liten uppstart för 2018.


Fredagen den 12/1 träffas vi på Lassalyckan kl. 16.40 för att ta oss vidare i Ulricehamns kommun för en aktivitet som kommer att pågå under kvällen och vi är klara mellan 20.00-21.00.


Aktiviteten kräver inga träningskläder men den kostar 100:-/spelare som enklast swishas till vårt lagkonto: 123 576 04 75.

I det priset ingår förutom aktiviteten mat & dryck.


Vi kommer även att skicka ut en kallelse för den här kvällen så att vi ser hur många som kan vara med.

 

Vi har efter årsskiftet bokat upp ett antal inomhustider i Bogesundsskolan på söndagar för att träna lite futsal inför UIFK:s egna inomhuscup som tjejerna kommer att spela lördag 3/3.


Träningstiderna hittar ni enklast i kalendern på hemsidan då de varierar lite i tid.

Sedan har vi även bokat upp A-planen på fredagar i Mars efter inomhuscupen för att komma igång utomhus lite tidigare än vanligt i år när det vankas 11-mannaspel samt Gothia Cup. Även de tiderna finns att hitta i kalendern.


Som vanligt när det gäller de här träningarna under vintersäsongen så är de främst till för de som inte har någon annan aktivitet, men även för de som känner att de hinner med och är sugna på att träna lite fotboll. Vill man dock vara med och spela inomhuscupen i Mars så bör man ha varit med och tränat minst några gånger innan.


Är det så att våra träningar krockar med en aktivitet som är inne i sin säsong så väljer man självklart att vara med på den istället.

Mvh

Ledarna F04

 
Ulricehamns IFK Webshop
Huvudsponsor
Stöd UIFK via Svenska Spel
Våra Cuper